ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Apollon aquatics

Από το Σεπτέμβριο στη Λεμεσό ο Υγρός Στίβος και το πρόγραμμα Apollon Aquatics μπαίνει δυναμικά στην πόλη και στη ζωή των παιδιών της.  Πρωτεργάτης της ιδέας αλλά και της υλοποίησης αυτού του οράματος είναι ο Μάριος Παναγή, πρώην πρωταθλητής κολύμβησης και κάτοχος μακροχρόνιων παγκύπριων ρεκόρ.

Όντας πρωταθλητής ο ίδιος, από τα πολύ νεαρά του χρόνια, ξέρει από πρώτο χέρι τη σημαντικότητα και τα οφέλη του αθλητισμού στη ζωή ενός παιδιού, ενός εφήβου αλλά και ενός ενήλικα. Γνωρίζοντας ο ίδιος τι χρειάζεται ένα παιδί για να συνεχίζει να παλεύει για νέους στόχους και  να ασχολείται με πάθος με την κολύμβηση και το πρωταθλητισμό, δημιούργησε σε συνεργασία με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ το πρόγραμμα Apollon Aquatics.

Πρωταρχικός στόχος του προγράμματος Apollon Aquatics είναι η προσφορά πληθώρας αθλημάτων Υγρού Στίβου σε παιδιά μικρών ηλικιών αλλά και σε αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας. Μέσω νέων τεχνικών προσέγγισης και προπόνησης των αθλητών, το πρόγραμμα Apollon Aquatics έχει ως σκοπό να φέρει τη χαρά στην άθληση δημιουργώντας αθλητές με ομαδικό αθλητικό πνεύμα και αγωνιστικό πείσμα προκειμένου να φτάνουν στον καλύτερό τους εαυτό. Το πρόγραμμα Apollon Aquatics διαφοροποιεί τον εαυτό του προσφέροντας εξατομικευμένη προσέγγιση σε κάθε αθλητή.

Με οδηγούς έμπειρους προπονητές και πρώην πρωταθλητές, το Apollon Aquatics ξεκινά δυναμικά τη λειτουργία του από την 1η Σεπτεμβρίου προσφέροντας μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης, υδατοσφαίρισης και συγχρονισμένης κολύμβησης σε παιδιά από 3 ετών και άνω στο Κολυμβητήριο του Αθλητικού Κέντρου Ύψωνα (Ypsonas Sporting Center). Τα μαθήματα θα γίνονται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 16:30 μέχρι τις 20:30 και το Σάββατο 10:00 – 13:00.

Για πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα www.ApollonAquatics.com και στείλετε μήνυμα για άμεση εξυπηρέτηση. Προσεχώς θα λειτουργήσει η ιστοσελίδα μας με συμβουλές από ειδικούς διατροφολόγους, αθλητικούς ψυχολόγους, εξειδικευμένους γυμναστές αλλά και με τα νέα της ομάδας του Υγρού Στίβου Apollon Aquatics.

Μέσα από τη σελίδα δίνεται και η δυνατότητα διαδικτυακής εγγραφής για την καλύτερη εξυπηρέτηση.  Ο Υγρός Στίβος μπορεί να αλλάξει τη ζωή των παιδιών.

 

To Top