ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

«Πεπρωμένο μου τρελό…»

«Πεπρωμένο μου τρελό». Τούτο το σύνθημα των οπαδών του Θρύλου κατά την ταπεινή άποψη του γράφων ξεχωρίζει. Για πολλούς λόγους. Για ευνόητους λόγους. Η Κυριακή σήμερα μας μεθά ακόμη περισσότερο με την αδρεναλίνη της Πέμπτης.

Οι ποδοσφαιριστές μας την 4η Αυγούστου θα είναι εκεί, παρόντες στην ιστορία που θα γράφεται, πεισμωμένοι να κάνουν και πάλι την πόλη μας πρωταγωνίστρια στην ευρωπαϊκή σκηνή. Είναι ενθαρρυντικά τα στοιχεία του αιφνιδιασμού και δυναμικότητας που έβγαλαν στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον ιστορικότερο σύλλογο της Ελβετίας. Αν μη τι άλλο, στο νησί μας, έστω και στο γήπεδο της Λευκωσίας, όλοι προσμένουν την «κυανόλευκη» ορμή που θα πάρει διάβα κάθε τακτική. Ακόμη και το ρίξιμο δεύτερης μπάλας στον αγωνιστικό χώρο.

«Κι αν περνάει ο καιρός, κι αν ασπρίζουν τα μαλλιά δεν γερνάει η καρδιά» λέει τ’ αγαπημένο σύνθημα. Γιατί όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα μένουμε πάντα παιδιά, να θαυμάζουμε τον γαλανό θεό που μας έμαθε να αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Την ερχόμενη Πέμπτη, λίγες ώρες προτού αρχίσει ο κρίσιμος επαναληπτικός αγώνας, ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Λευκωσίας θα πρέπει να γεμίσει με θρυλικούς οπαδούς που «η μοίρα κάπου εκεί θα τους θυμίζει τη ζωή που τους έχει οριστεί»!

«Πεπρωμένο μου τρελό, να σε ακολουθώ, να σου το τραγουδώ»: ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!!

To Top