ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μακρίδης κάποτε στα νιάτα του!(video)

Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης είναι γνωστό ότι αποτελεί γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του Απόλλωνα. Για να «ψηθεί» ποδοσφαιρικά, σε ηλικία 19 ετών, δόθηκε την περίοδο 2001/02 με υποσχετική ενός χρόνου στον Εθνικό Άσσιας, ο οποίος αγωνιζόταν στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας, όπου ήταν η αποκάλυψη της χρονιάς για την προσφυγική ομάδα, καταγράφοντας 22 συμμετοχές και σκοράροντας και 4 γκολ με 2 εξ αυτών κόντρα στην ομάδα μας στο ντροπιαστικό 6-3 στο Μακάρειο στάδιο!

Όπως ήταν φυσιολογικό οι εξαιρετικές του εμφανίσεις ανάγκασε τους διοικούντες και οπαδούς της ομάδας μας να απαιτήσουν επανένταξη του στον Απόλλωνα και έτσι και έγινε!

Παρά τα 20 του χρόνια ο πιτσιρικάς τότε Μακρίδης αγωνίστηκε για την επόμενη ενάμιση περίοδο με την «κυανόλευκη» φανέλα «βγάζοντας μάτια» με την απόδοση του όμως η τότε «σοφή» διοίκηση του Απόλλωνα αποφάσισε να «βγάλει» η ίδια τα μάτια της κάνοντας δώρο στο ΑΠΟΕΛ το πιο ανερχόμενο ταλέντο του κυπριακού ποδοσφαίρου!

Το βιντεογράφημα που ακολουθεί είναι από την παρουσία του Κώτσιου στη ομάδα μας την περίοδο 2002/03 και 2003/04 όπου αγωνίστηκε 36 φορές σκοράροντας 2 γκολ στο θεσμό του πρωταθλήματος και 2 στο θεσμό του Κυπέλλου.

 

To Top