ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η «δυναστεία» συνεχίζει για νέους τίτλους!

Μετά την αποχώρηση του Ηλία Σπύρου, το πετοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα δεν άργησε να βρει και πάλι τα πόδια του. Με συντονισμένες και κοπιώδεις προσπάθειες, παλιά και καινούρια μέλη συγκρότησαν διοικούσα επιτροπή που με σκληρή και επίπονη δουλειά ασχολείται με τα θέματα της Πετόσφαιρας.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας που πρώτοι αποκαλύψαμε, ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα ο προπονητής Γιάννης Γιαπάνης, ενώ μαζί του θα έχει και δύο παίκτριες που ανανέωσαν κι αυτές. Η αρχηγός της ομάδας μας Σοφία Μανίταρου και η κεντρικός Άνδρη Ιορδάνους συνεχίζουν στην ομάδα για νέους τίτλους, ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία ανανέωσης βρίσκονται οι Λαβρούκ και η Βερόνικα Χουντίμα.

Η νεαρή μας παίκτρια και έβδομη καλύτερη αθλήτρια για φέτος διεθνής, Κατερίνα Ζακχαίου επίσης έχει πολλές προτάσεις στα χέρια τις από ομάδες της Ελλάδας τις οποίες και μελετά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι καινούρια άτομα μπαίνουν στο συμβούλιο που μαζί με τα παλιά, θα βοηθήσουν η «δυναστεία» της ομάδας μας να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από το νέο συμβούλιο!

To Top