ΣΤΙΓΜΕΣ

Τα δεκάχρονα του πρωταθλήματος του 2006!(Φωτορεπορτάζ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (25/5) το reunion για τα δέκα χρόνια από την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2006 από την ομάδα μας! Το παρόν τους στην εκδήλωση έδωσαν ο τότε προπονητής της ομάδας μας Μπέρντ Στάνγκε, μέλη του τότε τεχνικού επιτελείου καθώς και ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα, όπως επίσης και μέλη της τότε διοίκησης!

Στην εκδήλωση που γίνεται με πρωτοβουλία του Τζον-Πολ Φρέντι έδωσαν μεταξύ άλλων το παρόν τους, οι Μπερντ Στάγκε, Ντίμης Κίρζης, Νίκος Κίρζης, Μαρίνος Ευσταθίου, Φοίβος Βάκη, Γιώργος Παπαγιάννης, Φρίξος Σαββίδης, Γιώργος Παυλίδης, Δώρος Αντωνίου, Πάμπος Γεωργιάδης, Παύλος Αριστοδήμου, Γιάννης Βιολάρης, Χρίστος Ποταμίτης, Μάριος Λευκαρίτης, Βάσος Μελαναρκίτης, Σόσιν, Θεοφίλου, Αυγουστή, Μποκτάν, Καρίμ, Αρίγκ, Δημητρίου, Παής, Ιωάννου, Λάμπρου, Πολυκάρπου.

Σε ομιλία του ο Γερμανός τεχνικός της ομάδας του 2006 ανέφερε συγκινημένος, δουλέψαμε σκληρά και είχαμε επιτυχία σαν ομάδα. Ήμασταν μια πρωταθλήτρια ομάδα, και είναι ευχάριστο που σας βλέπω όλους ξανά. Οι στιγμές της απώλειας του Γκάμπορ ήταν πολύ δύσκολες, και ήμουν πολύ συγκινημένος που είδα την Μόνικα. Είμαι ευγνώμων για όλους και σας ευχαριστώ. Ο Απόλλωνας πρέπει να είναι περήφανος και στο μέλλον. Συγχαρητήρια για το κύπελλο που κερδίσατε απέναντι στην Ομόνοια.

 

To Top