ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Αγωνιστική δράση της εβδομάδας

Τα περισσότερα τμήματα της ομάδας μας έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους.

Οι ομάδες μας που συνεχίζουν είναι βεβαίως η Ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα, οι δύο ομάδες των ακαδημιών ποδοσφαίρου U13 και U15,  η εφηβική Καλαθοσφαιρική ομάδα, η ομάδα των κοριτσιών της ακαδημίας Καλαθόσφαιρας  Κ14 που βρίσκεται στον τελικό και η ομάδα των Κορασίδων της Πετόσφαιρας που διεκδικεί το πρωτάθλημα!

Αναλυτικά: (10/5-17/5)

Ποδόσφαιρο:

Ανδρική ομάδα: Με την ομάδα μας να έχει εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της συμμετοχή, ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα με την τελευταία αγωνιστική. Θα αγωνιστούμε το Σάββατο (14/5) εκτός έδρας και ώρα 19:00 με την Ομόνοια.

Απόλλων Ladies: Έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της ομάδας μας, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο με την κατάκτηση του νταμπλ.

Καλαθόσφαιρα:

Ανδρική ομάδα: Η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις.

Ανδρική ομάδα K18: Η ομάδα των εφήβων έχει πλέον προκριθεί στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ε.Ν.Π. Ο πρώτος αγώνας είναι ορισμένος για την Τετάρτη (11/5) στις 18:00 εντός έδρας.

Γυναικεία ομάδα: Η ομάδα μας έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις, τόσο στο Κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα.

Γυναικεία ομάδα Κ18: Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της.

Γυναικεία ομάδα Κ14: Αγωνίζεται στο 2ο παιχνίδι του τελικού εκτός έδρας με τον Ζήνωνα, το Σάββατο (14/5) και ώρα 13:00. Στον πρώτο αγώνα η ομάδα μας επικράτησε με 24-22.

Πετόσφαιρα:

Prestige Απόλλων: Έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της κατακτώντας το νταμπλ.

Prestige Απολλων Κ18 (Νεανίδες): Η ομάδα μας έχει κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Prestige Απόλλων Κ16 (Κορασίδες): Αγωνίζεται στο 2ο παιχνίδι των τελικών για το πρωτάθλημα και με νίκη παίρνει τον τίτλο του πρωταθλήματος. Ο αγώνας είναι με την Ανόρθωση την Κυριακή (15/5) και ώρα 14:30 στο «Apollon arena»

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου:

U13: Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος PREMIER, η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ομόνοια, το Σάββατο (14/5) και ώρα 09:00.

U15: Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος ELITE, η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΑΠΟΕΛ, την Κυριακή (15/5) η ώρα 09:00.

U17: Έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της ομάδας μας.

U21: Έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της ομάδας μας.

To Top