ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Αγωνιστική δράση της εβδομάδας

Τα περισσότερα τμήματα της ομάδας μας έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους. Ολοκλήρωσε και η Ανδρική ποδοσφαιρική μας ομάδα τις υποχρεώσεις της με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Πλέον συνεχίζουν με υποχρεώσεις οι δύο ομάδες των ακαδημιών ποδοσφαίρου U13 και U15,  η εφηβική Καλαθοσφαιρική ομάδα και τα μικρότερα τμήματα των ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά: (20/5-27/5)

Ποδόσφαιρο:

Ανδρική ομάδα: Με την κατάκτηση του Κυπέλλου ολοκλήρωσε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της.

Απόλλων Ladies: Έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της ομάδας μας, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο με την κατάκτηση του νταμπλ.

Καλαθόσφαιρα:

Ανδρική ομάδα: Η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις.

Ανδρική ομάδα K18: Αγωνίζεται πλέον στους τελικούς του πρωταθλήματος με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται το Σάββατο (21/5) εντός έδρας με τον ΑΠΟΕΛ στις 18:00.

Γυναικεία ομάδα: Η ομάδα μας έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις, τόσο στο Κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα.

Γυναικεία ομάδα Κ18: Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της.

Πετόσφαιρα:

Απόλλων: Έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της κατακτώντας το νταμπλ.

Απολλων Κ18 (Νεανίδες): Η ομάδα μας έχει κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου:

U13: Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος PREMIER, η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας την Πάφο, το Σάββατο (21/5) και ώρα 09:00.

U15: Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος ELITE, η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καρμιώτισσα, την Κυριακή (22/5) η ώρα 09:00.

U17: Έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της ομάδας μας.

U21: Έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Για το Παγκύπριο πρωτάθλημα Grassroots, αγωνίζονται οι ομάδες των ακαδημιών μας 2003 και 2004. Συγκεκριμένα η ομάδα του 2003 αντιμετωπίζει τη Δόξα Κατωκοπιάς το Σάββατο (21/5) και ώρα 12:30 στο γήπεδο της ΠΑΕΕΚ στη Λευκωσία, ενώ ξ ομάδα του 2004 αντιμετωπίζει την ομάδα του Ολύμπικο Πάφου το Σάββατο (21/5) και ώρα 11:20 στο γήπεδο Καμάρες στη Λάρνακα.

 

 

To Top