ΣΤΙΓΜΕΣ

«Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας μας το καλοκαίρι του 2013 και παρότι άπειρος και νεαρός προσπάθησε να βοηθήσει τον Απόλλωνα όταν και όπου του ζητήθηκε.

Ο λόγος για τον Ντάνιελ Χάμπερ τον Καναδό επιθετικό που αγαπήθηκε από τον «κυανόλευκο» κόσμο μιας και ήταν ένα παιδί γεμάτο φιλότιμο!

Μετά την τριετή του περιπλάνηση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ο Χάμπερ επέστρεψε στα πάτρια του εδάφη και πλέον αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Γουάιτκαπς του Βανκούβερ.

Ο 24χρονος πλέον Καναδός επιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα «Vancounver Sun» και, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στην εμπειρία της συμμετοχής στη δεύτερη τη τάξει συλλογική διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ με την φανέλα της ομάδας μας. «Εκείνη η εμπειρία ήταν απίστευτη. Τρέχεις στο γήπεδο μέσα σε εκτυφλωτικά φώτα και τεράστια στάδια, γνωρίζοντας τι παίκτες έχουν πατήσει τον αγωνιστικό χώρο προηγουμένως. Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χάμπερ δείχνοντας ότι ένα κομμάτι της ποδοσφαιριστής του καριέρας έχει συνδεθεί και μάλιστα άρρηκτα με τον Απόλλωνα.

To Top