ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Δεν πήραν όσο χρόνο θα ήθελαν!

Η ομάδα μας βρίσκεται λίγο πριν την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί αύριο (02/4). Αντιμετωπίζουμε λοιπόν τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, με την ομάδα μας να δηλώνει πανέτοιμη για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Σ΄αυτό τον μαραθώνιο των 29 αγωνιστικών, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της ΚΟΠ, για το θεσμό του πρωταθλήματος, οι συμμετοχές των Κυπρίων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας δεν ήταν ικανοποιητικές! Λίγο οι τραυματισμοί, λίγο τα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και οι ανάγκες των αγώνων δεν έδωσαν το χρόνο που ήθελαν οι γηγενείς μας παίκτες.

Συγκεκριμένα οκτώ Κύπριοι ποδοσφαιριστές μας πήραν χρόνο συμμετοχής με τον Βασιλείου να έχει τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής (1451 και 18 συμμετοχές). Από κει και πέρα ακολουθεί ο Αγγελή με 1427 λεπτά και 16 συμμετοχές, που θα ήταν περισσότερες αν δεν είχε τον τραυματισμό του.

Στη συνέχεια, είναι το μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου ο Μακρίδης με 682 λεπτά και 9 συμμετοχές και ακολουθεί ο Κολοκούδιας με 301 λεπτά και 11 συμμετοχές, που κι αυτός ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό.

Ακολουθούν οι τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, με τον Στυλιανού να έχει 477 λεπτά και 7 συμμετοχές, ο Χάμπος, που έχασε μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος λόγω τραυματισμού, με 177 λεπτά και 4 συμμετοχές, ο Πίττας με 185 λεπτά και 8 συμμετοχές, ενώ πολύ μικρή ήταν η παρουσία του Γουίλερ, καθώς αγωνίστηκε μόλις 22 λεπτά μετρώντας 4 συμμετοχές ως αλλαγή.

To Top