ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Αφού η ομάδα ήταν κουρασμένη τότε…

Λέχθηκε από τον προπονητή μας, ότι η ομάδα ήταν κουρασμένη από την προσπάθεια της περασμένης Τετάρτης (25/2) στον επαναληπτικό του Κυπέλλου κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους της σημερινής πανωλεθρίας!

Και το εύλογο ερώτημα είναι γιατί δεν έγιναν οι απαιτούμενες αλλαγές πρόσωπων, κυρίως στον άξονα της μεσαίας γραμμής και η ομάδα παρουσιάστηκε με τα ιδία πρόσωπα (Μακρίδης, Σλάφτσιεφ) και τοποθετώντας επίσης τον Στογιάνοβιτς από την στιγμή που αντίπαλος διαθέτει ένα πανίσχυρο κέντρο με ποδοσφαιριστές καλούς, ποιοτικούς αλλά και γρήγορους!

Υπήρχαν οι εντελώς ξεκούραστοι και «διψασμένοι» Σακέττι και ο Χάμπος που μπορούσαν να δώσουν λύσεις και μάλιστα να αποτελέσουν καλύτερο συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον άξονα και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο!

Γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε από την αρχή ο Γουίλερ, ένα παιδί που όποτε αγωνιστεί δίνει τον καλύτερο του εαυτό από την στιγμή που ο Ελίζιο έδειξε στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ ότι έφθασε στα όρια του! Άλλωστε ο Γουίλερ κοίταξε στα μάτια τους παικταράδες της Γλάντμπαχ σε ομάδες της Κύπρου θα κώλωνε;

Γιατί δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Στυλιανού για να ελευθερώσει εντελώς τον Πέδρο από την στιγμή που ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που απειλούσε την αντίπαλη εστία έστω και ως μπακ, αφού ο Αλεξ Ντα Σίλβα με τίποτα δεν μπορεί να ανταποκριθεί ως δεξιός ακραίος χαφ!

Υπήρχαν χίλια δυο πράγματα να κάνεις κόουτς, κι εσύ έκανες αυτά που δεν έπρεπε! Αυτή δυστυχώς είναι η νωπή αλήθεια, δυστυχώς!

 

To Top