ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Ισορροπημένη η προϊστορία!(video)

Συνολικά, η ομάδα μας αντιμετώπισε την ΑΕΚ 46 φορές. Κέρδισε 22 φορές, ποσοστό 48%, έχασε 13 φορές ενώ τα υπόλοιπα 11 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα. Στα τέρματα η ομάδα μας προηγείται με 71-55.

Εκτός έδρας, αντιμετωπίσαμε την ομάδα της Λάρνακας 20 φορές σε αγώνες α’ φάσης.

Ο Θρύλος κέρδισε 7 φορές, ποσοστό 35%, έχασε 6 φορές ενώ τα υπόλοιπα 7 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα. Στα τέρματα η ομάδα μας προηγείται με 30-29. Από την περίοδο 2010/11 και μετέπειτα και σε σύνολο 5 αγώνων κόντρα στην ΑΕΚ η ομάδα μας μετράει 1 νίκη, 2 ήττες και 2 ισοπαλίες με ποσοστό επιτυχίας 20%. Στα 5 αυτά παιγνίδια ο Απόλλωνας έχει σκοράρει 6 γκολ (1,2 γκολ ανά αγώνα) και έχει δεχτεί 8 γκολ ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του μόνο μια φορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο τα 2 από τα 5 γκολ της ομάδας μας επιτεύχθηκαν στο α’ ημίχρονο! Στα 5 αυτά παιγνίδια στην δύο φορές που η ΑΕΚ κατάφερε να προηγηθεί από το α’ ημίχρονο πανηγύρισε στο τέλος τη νίκη μια φορά ενώ στην άλλη ο αγώνας έληξε ισόπαλος. Στις δύο φορές που προηγήθηκε εμείς από το α’ ημίχρονο κερδίσαμε την μια φορά και στην άλλη εξήλθαμε ισόπαλοι.

Από το υφιστάμενο έμψυχο υλικό του Απόλλωνα κόντρα στην ΑΕΚ σε εκτός έδρας αγώνες έχει σκοράρει μόνο ο Γκίε!

Η προϊστορία κόντρα στην ΑΕΚ σε εκτός έδρας αγώνες από το 2010/11 και μετέπειτα:

 

proisotria-me-aek-sto-gsz

 

To Top