ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Η τελευταία διετία μας δείχνει τον δρόμο!(video)

Η ομάδα μας αντιμετώπισε το ΑΠΟΕΛ συνολικά 115 φορές. Ο Απόλλωνας κέρδισε 23 φορές, ποσοστό 20%, έχασε 64 φορές ενώ τα υπόλοιπα 28 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα. Στα τέρματα το ΑΠΟΕΛ προηγείται με 203-119.

Εντός έδρας, η ομάδα μας αντιμετώπισε το ΑΠΟΕΛ 56 φορές σε αγώνες της α’ φάσης. Η ομάδα μας κέρδισε 15 φορές, ποσοστό 27%, έχασε 26 φορές ενώ τα υπόλοιπα 15 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα. Στα τέρματα το ΑΠΟΕΛ προηγείται με 86-64.

Από την περίοδο 2009/10 και μετέπειτα και σε σύνολο 6 αγώνων κόντρα στο ΑΠΟΕΛ η ομάδα μας μετράει 2 νίκες, 3 ήττες και 1 ισοπαλία με ποσοστό επιτυχίας 33%. Στα 6 αυτά παιγνίδια ο Απόλλωνας έχει σκοράρει 5 γκολ (0,8 γκολ ανά αγώνα) και έχει δεχτεί 9 γκολ ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του τρεις φορές. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο το 1 από τα 5 γκολ της ομάδας μας επιτεύχθηκαν στο α’ ημίχρονο και αυτό σημειώθηκε από τον Γιώργο Μερκή που τώρα αγωνίζεται με τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας ενώ τα 8 από τα 9 γκολ του ΑΠΟΕΛ σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο! Στα 3 από τα 6 παιγνίδια δεν βρήκαμε το δρόμο προς τα δίκτυα!

Στα 6 αυτά παιγνίδια στην μια φορά που το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να προηγηθεί από το α’ ημίχρονο πανηγύρισε στο τέλος ευρεία νίκη με 0-5 ενώ στην μια φορά που η ομάδα μας προηγήθηκε από το α’ ημίχρονο έχασε στο τέλος, στο 112’ συγκεκριμένα, με 1-2 από γκολ του Χέλιο Πίντο! Για την ιστορία αυτό είναι και το τελευταίο γκολ που έχει σημειώσει το ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ομάδα μας σε αγώνες της α’ φάσης, δηλ. η ομάδα της Λευκωσίας έχει 3 χρόνια να πανηγυρίσει γκολ στο Τσίρειο κόντρα στον Απόλλωνα συγκεκριμένα από τις 14 Ιανουαρίου, 2013! Στο α’ ημίχρονο τα 4 από τα 6 τελευταία παιγνίδια μεταξύ των δύο ομάδων έχουν μείνει στο άγονο 0-0!

Από το υφιστάμενο έμψυχο υλικό του Απόλλωνα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ σε εντός έδρας αγώνες σε αγώνες α’ φάσης έχει σκοράρει μόνο ο Παπουλής!

Η προϊστορία κόντρα στο ΑΠΟΕΛ σε εντός έδρας αγώνες από το 2009/10 και μετέπειτα:

pro-apoel

 

 

 

To Top