ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Γεμίζουν» την πρώτη ομάδα!

Καλή μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία της ομάδας Νέων U21 της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα παρόλο που θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Η ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή, βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς, 5 πίσω από την κορυφή.

Η συγκομιδή θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη, αν τα προβλήματα με τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες στην πρώτη ομάδα δεν στερούσαν από την ομάδα βασικούς ποδοσφαιριστές.

Βέβαια αυτό που έχει προτεραιότητα είναι η πρώτη ομάδα και η στελέχωση της. Βασικά στελέχη της όπως οι Πίττας, Στυλιανού Στυλιανός, Θ. Ιωσηφίδης, Χρίστος Αντωνίου, Πέτρος Ψύχας, Χρίστος Γουίλερ και άλλοι «ανέβηκαν» για προπονήσεις αλλά και συμμετοχή στην αποστολή της πρώτης ομάδας.

Μέχρι στιγμής πήραν χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια, 24 ποδοσφαιριστές κάτι που δείχνει την πληθώρα νεαρών ταλέντων που ανέκαθεν έχει στις ακαδημίες του ο Απόλλωνας. Ο απολογισμός της ομάδας των U21 είναι 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα. Δεχθήκαμε 12 γκολ και σκοράραμε 35 φορές. Επόμενος αγώνας της ομάδας μας την Κυριακή(10/01/2016) στην έδρα που χρησιμοποιεί η ομάδα μας στο Κοινοτικό στάδιο Ακρωτηρίου στις 14:30.

Για ακόμα μια φορά τονίζουμε ότι πρώτιστος σκοπός και στόχος της ομάδας των U21 είναι η στελέχωση της πρώτης ομάδας και μετά έρχονται και οι τίτλοι που το θέλουμε όλοι πολύ. Η ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή, θα το προσπαθήσει μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα.

To Top