ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα δεδομένα πρόκρισης!

Μπορεί ο Prestige Απόλλων να έχασε με 3-0 στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του CEV CUP, όμως οι πιθανότητες πρόκρισης δεν έχουν χαθεί γιατί η ομάδα μας μπορεί να αγωνιστεί πολύ καλύτερα απ ότι στον πρώτο αγώνα όπου με δικά της λάθη έχασε τα πρώτα δύο σετ στα οποία έφτασε πολύ κοντά για να τα κερδίσει.

Η ομάδα μας χρειάζεται πλέον νίκη στον επαναληπτικό αγώνα με τις Ρουμάνες στην Κύπρο, με 3-0 ή 3-1 στα σετ για να οδηγήσει το παιχνίδι στο Golden Set το οποίο θα αναδείξει και τη νικήτρια ομάδα. Την Τετάρτη 11 Νομεβρίου 2015 λοιπόν όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Σπύρος Κύπριανού όπου οι Αμαζόνες θα τα δώσουν όλα για να φέρουν την πρόκριση στη Λεμεσό.

Άπαντες στην ομάδα πιστεύουν τόσο στις δυνατότητες της ομάδας μας όσο και στην πρόκριση, αφού στον επαναληπτικό οι Κυπελλοπρωταθλήτριες Κύπρου θα είναι πιο διαβασμένες για την άγνωστη μέχρι χθες Στίντα Μπακάου, έχοντας βέβαια και τον μεγάλο κόσμο του Θρύλου στο πλευρό τους. Ένας Prestige Απόλλων προετοιμασμένος κατάλληλα, συγκεντρωμένος και αποφασιστικός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανένα.

Η διοίκηση στηρίζει τις παίχτριες και τον προπονητή σε αυτή τους την προσπάθεια και αισθάνεται περήφανη για τα όσα έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα στην ιστορία του σωματείου μας. Πιστεύει βεβαια σε μεγάλο βαθμό στην πρόκριση της ομάδας στους 8 της διοργάνωσης και ανυπομονεί όσο και οι παίχτριες της ομάδας μας για τον επαναληπτικό.

Πηγή:http://prestigeapollon.com/

 

{loadposition belowcontent}

To Top