ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στη Λεμεσό θα είναι αλλιώς!(video)

Δεν τα κατάφερε η γυναικεία ομάδα του Prestige Απόλλωνα στο Μπακάου της Ρουμανίας. Για τον πρώτο γύρο του CEV CUP Γυναικών έχασε από την Στίντα Μπακάου με 3 -0 σετ.

Οι«γαλάζιες» του Γιάννη Γιαπάνη ήταν ανταγωνιστικές κυρίως στο πρώτο σετ, αλλά ακολούθως οι Ρουμάνες πήραν τα ηνία του αγώνα. Εντυπωσιακά μπήκε στον αγώνα η ομάδα του Prestige Απόλλωνα και προηγήθηκε με 5 -0. Οι Ρουμάνες προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά η ομάδα του Prestige Απόλλωνα είχε το πάνω χέρι και προηγήθηκε με 8 -4 και διατηρούσε το προβάδισμα αφού προηγήθηκε με 12 -7.

Στα μέσα του σετ οι Ρουμάνες με σωστές επιλογές μπήκαν στον αγώνα και μείωσαν σε 19 -16. Τελικά, οι Ρουμάνες πιο συγκεντρωμένες στο τέλος πέτυχαν την ανατροπή κερδίζοντας το σετ 25 -22 σε τριάντα λεπτά εξασφαλίζοντας προβάδισμα στον αγώνα με 1 -0.

Στο δεύτερο σετ οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ και στο πρώτο τεχνικό ταιμ – άουτ ο Prestige Απόλλωνας προηγήθηκε 8 -6. Πιο αποφασιστικές μπήκαν οι παίκτες της Στίντα στη συνέχεια και προηγήθηκαν με 16 -14. Οι Ρουμάνες έχοντας το ψυχολογικό αβαντάζ με το μέρος τους κέρδισαν το σετ με 25 – 19 προηγούμενες με 2 -0.

Με τον ίδιο τρόπο η ομάδα της Στίντα άρχισε το τρίτο σετ προηγούμενη με 6 -4. Οι παίκτριες του Γιάννη Γιαπάνη ήταν επηρεασμένες από την τροπή που πήραν τα δυο προηγούμενα σετ και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 14 -4. Οι Ρουμάνες συνέχισαν να είναι ανώτερες και προηγήθηκαν με 19 -8 εξασφαλίζοντας τελικά το σετ το οποίο κέρδισαν με 25 -13 και πήραν τη νίκη με 3-0 σετ σε 1 ώρα και 29 λεπτά.

Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό και θα μεταδοθεί από τη Cytavision. Ο Prestige Απόλλων για να προκριθεί πρέπει να κερδίσει 3 -0 ή 3 -1 για να οδηγήσει τον αγώνα στο «χρυσό» σετ.

Η ομάδα του Prestige Απόλλωνα αγωνίστηκε με τις: Φρεντς, Κις, Ιορδάνους, Λαβρούκ, Ζακχαίου, Χουντίμα, Στεφάνου, Χριστοφόρου (Λίμπερο).

{youtube}Ga6prVbAuFw{/youtube}

 

{loadposition belowcontent}

To Top