ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η δική μας η οργή, σε δικό σας φόβο»!

Αύριο Σάββατο 17.01.2015 και ώρα 18:00 η ποδοσφαιρική μας ομάδα θα υπερασπιστεί την πρωτιά στο Τσίρειο στάδιο απέναντι στην σαλαμίνα.

Μπορεί να συμβαίνουν σημεία και τέρατα αυτή την περίοδο στο κυπριακό ποδόσφαιρο αλλά δεν πρέπει να ξεχνούμε το χρέος μας και τον σκοπό μας. Αύριο μάγκες πρέπει να κάνουμε την ΔΥΤΙΚΗ και πάλι καμίνι! Αύριο ο κόσμος πρέπει να μην αφήσει κανένα περιθώριο στους αντίπαλους παίκτες να σκεφτούν το οποιοδήποτε βαθμολογικό όφελος απέναντι στον ΘΕΟ της ΛΕΜΕΣΟΥ. Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά και με μάτι που γυαλίζει να σπρώξουμε την ομάδα μας στην νίκη και την παραμονή στην κορυφή!

Παρακολουθούμε στενά όπως ήδη έχουμε πει τα όσα γίνονται με διαιτητές, στημένα και λοιπά και όσο συνεχίζεται η κατάσταση τόσο πιο πολύ βρωμάει. Αναρωτιόμαστε αν μας λένε αυτά τα μικρά μικρά προς το παρών, πόσα άλλα μας κρύβουν. Ενδιάμεσα η δικαστική και άλλοι φορείς όπως η επιτροπή διαιτησίας η αστυνομία και η Κ.Ο.Π συνεχίζουν να προκαλούν με τις ενέργειες τους αλλά και τις τοποθετήσεις τους υποτιμώντας την νοημοσύνη του μέσου πολίτη. Δεν μπορούμε να παραλείψουμε άλλωστε την ”έξοδο από το αρμάρι” του σκληροπυρηνικού υπερυπουργού Ιωνά Νικολάου. Ο μάχιμος διώκτης του εγκλήματος λοιπόν ξέχασε ξαφνικά πως τα σχέδια του βρωμάνε μίζα και αντισυνταγματικότητα, ξέχασε πόσους θανάτους έχει στην πλάτη του από τις αυτοκτονίες στις φυλακές και βγήκε ξανά στο προσκήνιο με τρεις μέρες σερί στην τηλεόραση να ξεστομίζει αρλούμπες, να περηφανεύεται για το πόσο δίκιο είχε τελικά και να μας δείχνει ξανά το πρόσωπο του πολιτικού που μετά από τόσα χρόνια ο κόσμος έχει πλέον σιχαθεί.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω θέλουμε να τοποθετηθούμε ως εξής:

Η βία σαν κατάσταση είναι κάτι που έχει πηγή και αυτουργούς. Άλλοι κόβουν το γήπεδο και άλλοι κόβουν κάθε σχέση με το ποδόσφαιρο, ακόμα κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να συγκρατηθούν και παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους αφού δεν υπάρχει καμία τάξη και συνοχή στον χώρο.Όταν ο κόσμος βλέπει και ακούει τόσα τραγελαφικά είναι δύσκολο πλέον να του στρέψουν την προσοχή του αλλού. Όταν σχεδόν στα πάντα εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά ο φανατισμός οξύνεται. Όταν για παράδειγμα ποδοσφαιριστής μας τρώει 6 αγωνιστικές γιατί αντέδρασε στις προκλήσεις συναδέλφων του ενώ οπαδοί της ομάδας του κατεστημένου τιμωρούνται για επεισόδια με αποκλεισμό από τα γήπεδα για τρεις αγωνιστικές κάπου η ζυγαριά αρχίζει να χαλάει. Σχετικά με το τελευταίο να πούμε ότι δεν επικροτούμε την οποιαδήποτε σύλληψη ή κράτηση οποιουδήποτε οπαδού αλλά αν για παράδειγμα στην θέση αυτών βρίσκονταν ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ θα αντιμετώπιζαν εξοντωτικές ποινές μέχρι και φυλάκιση και εδώ ερχόμαστε στο σημείο που ενώ εμείς δρούμε ανεξάρτητα και αυτοδύναμα κάποιοι είναι καθοδηγούμενοι και σε κάθε τους ατόπημα πέφτουν στα μαλακά ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.

Και ρωτούμε εμείς με την σειρά μας: Μήπως όλα αυτά που προάγουν την βία είναι καταστάσεις σαν αυτές που προαναφέραμε: Mήπως κύριε υπουργέ, Κ.Ο.Π, αστυνομία, Ε.Δ, και λοιποί παρατρεχάμενοι είστε εσείς οι ηθικοί αυτουργοί; Mήπως ο κόσμος σας βαρέθηκε από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο: Mήπως τελικά όλοι εσείς διώχνεται τον κόσμο από τα γήπεδα: Eμείς απαντούμε με ενα τεράστιο ΝΑΙ σε αυτό τον προβληματισμό! Ναι κύριοι είστε ο καρκίνος όσων αγαπάμε, είστε όλα αυτά που γέννησαν τα κακά και τα άσχημα στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Όταν συμβαίνουν τόσα και τόσα στον χώρο και παράλληλα ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ παρακολουθεί τους τελευταίους δυο αγώνες της ομάδας να τινάζονται στον αέρα λόγω της ανικανότητας του διαιτητή Γιώργου Νικολάου και του χειρουργείου που έστησε ο συνάδελφός του Θωμάς Μούσκος και τα τσιράκια τους πρέπει αρχίσετε να έχετε τον νου σας.
Η δική μας η οργή έχουμε αποδείξει πάμπολλες φορές ότι μετατρέπετε στον δικό σας φόβο γιαυτό μην υποτιμάτε τον κόσμο και να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα κάθε φορά που επιχειρείτε να χτυπήσετε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ γιατί ακόμα δεν έχετε δει ΤΙΠΟΤΑ!

Σε ένα άλλο θέμα που συνδέετε άμεσα με τα προηγούμενα είναι η απόφαση του συμβουλίου του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ για επιστροφή και στους εκτός έδρας αγώνες με τις μικρές ομάδες. Όπως είχαμε αιτιολογήσει η συνέχεια της αποχής στους συγκεκριμένους αγώνες είχε από την αρχή ως σκοπό το να πλήξουμε οικονομικά τα σωματεία που έχουν ανάγκη για να αρχίσουν να αντιδρούν όπως και έκαναν μερικά. Αυτό που βλέπουμε πέραν από την ανορθόδοξη δράση άλλων οργανωμένων είναι ότι το μέτρο αυτό εξασθένισε στην πορεία καθώς τα εν λόγω σωματεία βρήκαν άλλους σκοτεινούς τρόπους να παίρνουν τα λεφτά που χάνουν από τα εισιτήρια. Επίσης με την απουσία μας δώσαμε το δικαίωμα σε πιονάκια του τύπου Θωμά Μούσκου να επιτελούν το έργο τους χωρίς πίεση από την κερκίδα και για αυτούς τους λόγους αποφασίσαμε την επιστροφή.

Κλείνοντας την ανακοίνωση να καλέσουμε απόψε τον κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ σε άλλο ένα φυγοπάρτι με ποτό και μουσική μέχρι πρωίας. Από νωρίς λοιπόν ξεκινά το pre-game γλέντι στον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ στην Βασιλέως Κωνσταντίνου. Στα πλαίσια του πάρτι έχει προγραμματιστεί και συζήτηση σχετικά με την καλύτερη οργάνωση της ΘΥΡΑΣ ΕΝΑ στην κερκίδα και είναι απαραίτητη η παρουσία όλων! Κοπιάστε όλοι λοιπόν στο φυγάδικο για άλλη μια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΗ βραδιά και για να ζεσταθούμε με καπνογόνα και φωνές πριν τον σημαντικό αυριανό αγώνα. Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ

Υ.Γ: AYTO TO ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝ1 ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ !

{loadposition belowcontent}

 

To Top