ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Βλέπουμε μόνο προκλήσεις και μεθοδευμένες κινήσεις»

Περήφανε και μάγκα ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ, Χθες (4/1) η ποδοσφαιρική μας ομάδα μπορεί να μην κέρδισε το πολυπόθητο τρίποντο αλλά εμείς δεν φύγαμε σκυφτοί από το γήπεδο.

 

Ο τεράστιος κόσμος του ΘΡΥΛΟΥ γέμισε την δυτική σε αντίθεση με τους απέναντι που με τις εκδηλώσεις τους σε ΟΛΑ τα επίπεδα έδειξαν για άλλη μια φορά γιατί τους αποκαλούν όλοι σκουλήκια και γιατί θα ζουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στη σκιά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Εμείς σαν ΘΥΡΑ ΕΝΑ όπως συνηθίζουμε διδάξαμε για άλλη μια φορά μαθήματα κερκίδας και σκληροπυρηνικού οπαδισμού στους αιώνιους ανίκανους αντιγραφείς της πόλης. Συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν και όσους βοήθησαν για την είσοδο και την επιτυχημένη κερκίδα γενικότερα.

Για τον αγώνα τι να πρωτοπεί κανείς όταν ένας πραγματικά ανίκανος διαιτητής τα έχει κάνει όλα μαντάρα. Εμείς πάντως το παραμυθάκι δεν το τρώμε, ο διαιτητής ήταν γνωστό ότι είναι ανίκανος να διαιτητεύσει σοβαρό αγώνα πρώτης κατηγορίας αλλά αυτό που είναι άξιον απορίας είναι ποιος τον επέλεξε και γιατί; Μήπως ήταν εντεταλμένος από τρίτους ; H απάντηση μας είναι ότι το τρένο δεν σταματά και καλά θα κάνουν όσοι σκέφτονται να σταθούν εμπόδιο να το ξανασκεφτούν.

Σχετικά με την ομάδα μας το πάλεψε, ακόμα και σε μια κακή εμφάνιση, με μια αλλοπρόσαλλη διαιτησία και με έναν αντίπαλο που έπαιζε αντιποδόσφαιρο για 90 λεπτά. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα αποδεικνύοντας ότι ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες δεν πρόκειται να χάσουμε από ομάδα που φλερτάρει με τον υποβιβασμό.

Επόμενο παιχνίδι με τον οθέλλο την τετάρτη στο Τσίρειο στις 17:00 για το κύπελλο και χρέος όλων μας είναι να σπρώξουμε την ομάδα στην νίκη και την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα.

Συνεχίζοντας, ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ θέλουμε δημόσια να καλέσουμε την διοίκηση μας να πολεμήσει για κάθαρση και να μην μένει απαθής. Αυτός ο τίτλος θα χαθεί μόνο αν μας χτυπήσει και πάλι το παρασκήνιο και αυτό αποδείχτηκε και χθές. Για να προλάβουμε γεγονότα επιθυμούμε την ΑΜΕΣΗ επέμβαση για τιμωρία ΟΛΩΝ των ενόχων και την πλήρη εμπλοκή του σωματείου μας στην Κ.Ο.Π για να γίνει αυτό και όχι από την τηλεόραση όπως κάνουν άλλοι για τα μάτια του κόσμου. Ήδη αναφερθήκαμε στο θέμα σε προηγούμενη ανακοίνωση και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά!

Κλείνοντας την ανακοίνωση να αναφερθούμε στον κύριο (;) Ιωνά Νικολάου. Για το νομοσχέδιο τα έχουμε πει χιλιάδες φορές και με χιλιάδες τρόπους αλλά το αυτί του δεν ιδρώνει, μπορεί τουλάχιστον να μας πει τι δουλειές έχει σε gala diner με την ”οικογένεια” του αποελ; Μπορεί να μας απαντήσει τελικά σαν υπουργός τι στο καλό κάνει; Εμείς βλέπουμε μόνο προκλήσεις και μεθοδευμένες κινήσεις. Είσαι και συ του παλατιού υπουργάκο και θα μας βρείς μπροστά σου, μέχρι τότε απόλαυσε τα καπνογόνα γιατί δεν συμβιβαζόμαστε!

Υ.Γ.1 ΜΕΡΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝΓΚΟΪ ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΑΙΩΝΙΑ.

{loadposition belowcontent}

 

To Top