ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Με φωνή και παλμό…»

Η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα του Prestige Απόλλων, αγωνίζεται στην έδρα της το Σάββατο 17/1 και ώρα 16:00 κόντρα στην ομάδα της ΑΕΚ.

Ο αγώνας είναι εξαιρετικής και μεγάλης σημασίας για την ομάδα μας, η οποία με ενδεχόμενη νίκη καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος και ξεκινά τους αγώνες των play-off από την κορυφή.

Μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος για τις γιορτές, η ομάδα επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους αποφασισμένη να καθαρίσει από νωρίς το θέμα του τίτλου. Αν και το πρόγραμμα της ομάδας μας περιελάμβανε δύο ντέρμπι μέσα σε 3 μέρες, εν τούτοις, το προπονητικόteam της ομάδας προετοίμασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις παίκτριες μας για τους συγκεκριμένους αγώνες. Η αρχή έγινε στο χθεσινό αγώνα, όπου η ομάδα μας νίκησε εκτός έδρας την Ανόρθωση και πλέον επικεντρώνεται στο σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Καλούμε το Θρυλικό κόσμο της ομάδας, όπως σταθεί στο πλευρό των Αμαζόνων μας και τις σπρώξει με τη φωνή και τον παλμό του να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Σαββάτου και να πλησιάσουν πιο πολύ στην κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου για το ιστορικό σωματείο μας.

Γραφείο τύπου

γυναικείας πετοσφαιρικής ομάδας

Prestige Απόλλων

To Top