ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αμαζόνες γερά πρωτάθλημα ξανά!

Με εξαιρετική εμφάνιση η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα του Prestige Απόλλων επικράτησε στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής (εξ αναβολής αγώνας) με 3-0 σετ της ομάδας της ΑΕΚ. 

Με απίστευτη ενέργεια, πειθαρχεία και σοβαρότητα η ομάδα του Γιάννη Γιαπάνη, έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις του και δεν έδωσαν το δικαίωμα στον αντίπαλο να κάνει το δικό του παιχνίδι. Στην κυριολεξία έχτισαν ένα απροσπέλαστο τείχος από το οποίο δεν μπορούσε να περάσει καμία ενέργεια της αντίπαλης ομάδας.

Με την νίκη στο σημερινό ντέρμπι, η ομάδα μας έχει φτάσει αισίως στις 11 νίκες σε 11 αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα. Αν προσθέσουμε τις τρεις νίκες με τις οποίες έκλεισε την περσινή χρονιά φτάνουμε στις 14, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του τμήματος και σαφώς μια μεγάλη επιτυχία για τον Γιάννη Γιαπάνη και τις παίκτριες του.

Πλέον οι Αμαζόνες βρίσκονται στην πρώτη θέση με διαφορά 6 βαθμούς από την δεύτερη ΑΕΚ. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την γυναικεία ομάδα είναι στις 21/1 στις 19:30 κόντρα στην ομάδα της Ε.Ν.Αγ.Αθανασίου στο κλειστό γήπεδο της ομάδας μας.

Τα σετ 25-9, 25-13, 25-20

Πηγή: www.prestigeapollon.com

{loadposition belowcontent}

 

 

 

To Top