ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Όταν ο Θρύλος βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Στις 22 Οκτωβρίου του 1965 ο Θρύλος βρέθηκε στην πρωτεύσασα του Ελληνισμού, Αθήνα μετά από πρόσκληση της ΑΕΚ! Τρεις μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 24 του μήνα η ομάδα ταξιδέψε στο Βόλο για να αντιμετωπίσει την Νίκη όπου και την κερδίσαμε με 2-1 μετά από σπουδαία εμφάνιση!

Την τελευταία μέρα Οκτώβρη οι ποδοσφαιριστές μας πάτησαν το χορτάρι του θρυλικού γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια χωρητικότητας 40 χιλιάδων θέσεων!

Πολλές ήταν οι χιλιάδες υποστηρικτές του Δικεφάλου που βρέθηκαν στις κερκίδες για να παρακολουθήσουν την φιλική αναμέτρηση. Οι ποδοσφαιριστές μας όσο και αν προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να κοιτάξουν στα μάτια του αντιπάλους τους που ήταν ανώτεροι και μας κέρδισαν με 5-0!

Το αποτέλεσμα δεν είχε καμία σημασία μπροστά στη μοναδική εμπειρία που έζησαν οι «κυανόλευκοι» ποδοσφαιριστές αλλά και στο θερμό χειροκρότημα που εισέπραξαν από το κοινό!

 

Θερμότατες ευχαριστίες στον αγνό υποστηρικτή της ομάδας μας Πανίκο Κυριάκου για τον εντοπισμό, αλλά και την συλλογή σπάνιου φωτογραφικού υλικού.

 

{loadposition belowcontent}

 

To Top