ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νίκη, μηδέν παθητικό και φύγαμε για πρόκριση!

Άλλη μια σπουδαία πρόκληση έχουν ενώπιων τους έχουν σήμερα (8/10) οι Ladies μας που στις 16:00 θα αναμετρηθούν με την Μπρόντμπι Δανίας στο Τσίρειο, στο πλαίσιο της φάσης των 32 του Τσιάμπιονς Λιγκ.

Στόχος και σκοπός είναι η νίκη και μάλιστα με μηδέν παθητικό έτσι ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στην Δανία.

Η αισιοδοξία είναι διαχυτική στις τάξεις της ομάδας και με τις προσθήκες που έγινε άπαντες ευελπιστούν φέτος θα γίνει το μεγάλο άλμα και θα έρθει επιτέλους η πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Ο κόουτς Κουλουντής μαζί με τους συνεργάτες του προετοίμασαν όσο το δυνατό καλυτέρα τις παίκτριες τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά γνωρίζοντας φυσικά ότι απέναντι τους θα βρεθεί ένα έμπειρο και ισχυρό σύνολο.

Στις τέσσερεις προηγούμενες απόπειρες για μια θέση στους 16 της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργανώσεις η πρόκριση χάθηκε στις λεπτομέρειες όμως αυτή την φορά ας ελπίσουμε ότι και η τύχη θα είναι με το μέρος μας και θα γίνει επιτέλους η μεγάλη υπέρβαση!

Πάμε Ladies…

 

{loadposition belowcontent}

To Top