ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με στυλ Αμερικανικό για την πρόκριση!

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας παρουσίασε σήμερα (6/10) σε παραλιακό ξενοδοχείο της πολύς μας η διοίκηση των Απόλλων Ladies.

 

Εκτός από το υφιστάμενο ρόστερ προστέθηκαν πέντε κοπέλες από την Αμερική, μια από τη Σουηδία και μια από την Αγγλία ενόψει των αγώνων για τους 32 του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Μπρόντμπι. Παρουσιάστηκε και ο νέος χορηγός της ομάδας η εταιρεία Bio-sculpture gel.

«Η Μπρόντμπι είναι ποιοτική ομάδα κι έπρεπε και εμείς να ενισχυθούμε. Ευχαριστώ τη διοίκηση για τη βοήθεια και την ενίσχυση. Από πλευράς μας γίνεται πολύ καλή δουλειά και ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Δύσκολο το έργο μας αλλά έχουμε πίστη. Η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια και είναι πολύ σημαντικό να μην δεχτούμε τέρμα στο πρώτο παιχνίδι που θα γίνει στο Τσίρειο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ομάδας Βαλεντίνος Κουλουντής.

Από πλευράς παικτριών μίλησε η αρχηγός Μαργαρίτα Σοφοκλέους τονίζοντας: «Η διοίκηση μας φέτος έκανε την υπέρβαση προσθέτοντας έμπειρες και ποιοτικές παίκτριες. Η αντίπαλος είναι έμπειρη, αλλά δεν μας φοβίζει. Θέλω να καλέσω φίλους, που αγαπούν την ομάδα, να έρθουν στο Τσίρειο για να συμπαρασταθούν και να μας εμψυχώσουν στη δύσκολη αυτή προσπάθεια. Αν η ομάδα μας είναι ενωμένοι μπορούμε για το βήμα παραπάνω που δεν είναι άλλο από την πρόκριση».

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα είναι:

Αβέλ Αβερμπους – Αμερική – Κέντρο

Ντανίσα Άνταμς – Αμερική – Επίθεση

Χάνα Τέρι – Αμερική με Σουηδικό διαβατήριο – Επίθεση

Άσλι Νικ – Αμερική – Άμυνα

Μόλι Πάκμαν – Αμερική – Αριστερό φουλ μπακ

Χέλι Κοπμάϊερ – Αμερική – Τερματοφύλακας

Λιάν Άντερσον – Αγγλία – Επίθεση

Παρουσιάστηκε επίσης ο γιατρός Δήμος Νεοφύτου ο νέος γιατρός της ομάδας μας.

 

Να θυμίσουμε ο πρώτος αγώνας κόντρα στην Δανέζικη ομάδα θα πραγματοποιηθεί για την ερχόμενη Τετάρτη (8/10) στις 16:00 στο Τσίρειο στάδιο. Η παρουσία όσων μπορούν να παρευρεθούν σίγουρα είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια για θετικό αποτέλεσμα που θα ανοίξει διάπλατα την πόρτα για την πρόκριση.

 

 

 

 

 

 

{loadposition belowcontent}

To Top