ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

Συγκλονιστικό μήνυμα από τους οπαδούς της Λοκομοτίβ!

Του Ανδρέα Καυκαρή
 
Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στην ιστοσελίδα τους, οι οργανωμένοι οπαδοί της Λοκομοτίβ, παρόλη την απογοήτευσή τους από το ανεπανάληπτο 1-4 του Θρύλου μέσα στη Μόσχα, έγραψαν τα ακόλουθα: 
 
Συγχαρητήρια στον “Απόλλωνα” και τους οπαδούς του!  Είχαμε συναντήσεις με τους οπαδούς τους στη Λεμεσό και χθες στη Μόσχα. Έχουμε παρόμοιες απόψεις και θα παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον τα παιχνίδια του Απόλλωνα στους ομίλους του EuropeLeague. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα και ελπίζουμε να είναι ενδιαφέροντα τα εκτός έδρας παιχνίδια για τους οπαδούς της. 
 
Το μπλε και το άσπρο είναι τα χρώματα του Απόλλωνα όπως και τα χρώματα της ελληνικής σημαίας. Επιλέχθηκαν αυτά τα χρώματα γιατί η δημιουργία της ομάδας σχετιζόταν με τον αγώνα του κυπριακού λαού για ένωση με την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων τα παιδιά του Απόλλωνα μας είπαν ότι θεωρούν τους εαυτούς τους Έλληνες. Σήμερα ανάρτησαν στο γήπεδο πανό το οποίο έγραφε: «Η Ελλάδα, η Κύπρος και η Ρωσία είναι ορθόδοξοι αδελφοί”
 
Το ότι η ομάδα σας δεν είναι πλούσια και οι παίκτες σας αγωνίζονται πραγματικά για την ομάδα είναι ευτυχία για τους πραγματικούς οπαδούς». 
Η ανακοίνωση κλείνει με τον εξής τρόπο: Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα σας ενάντια στους νέους νόμους που στρέφονται εναντίον των Κυπρίων οπαδών. AgainstModernFootball! 
 
 
{loadposition mosxa}
To Top