ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

Να ζήσουμε παρόμοιες στιγμές!(video)

Περίοδος 2010/11 και στο θεσμό του κυπέλλου η ομάδα μας κληρώνεται στη φάση των «16» με το ΑΠΟΕΛ, με την ομάδα της Λευκωσίας να θέλει να ξεπλύνει την απώλεια του κυπέλλου 6 μήνες νωρίτερα όταν κατακτήσαμε το 6ο μας κύπελλο εις βάρος τους.

Ο πρώτος αγώνας διεξήχθηκε στο ΓΣΠ και ο Απόλλωνας απόσπασε θετικό αποτέλεσμα 1-1 με σκόρερ τον Μπαγκούρα, δίνοντας στην ομάδα μας ένα ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο επαναληπτικός στις 19 Ιανουαρίου, 2011 προμηνυόταν «καυτός» όμως η ομάδας μας με τιμονιέρη τον Αντρέα Μιχαηλίδη παρατάχθηκε με έξυπνη τακτική, παρουσιάστηκε ψυχωμένη και αποφασισμένη και με δύο γκολ των Μρτάκοβιτς και Ερίθε πήρε πανηγυρική πρόκριση κερδίζοντας με 2-0 παίρνοντας ταυτόχρονα και μια άτυπη ρεβάνς για την ντροπιαστική εντός έδρα ήττα μας με 5-0 στο θεσμό του πρωταθλήματος στις 17 Οκτωβρίου, 2010.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Χβαλόφσκι, Τόνι Λόπεζ, Κόλαρ, Μερκής, Κατσαβάκης (46’ Μόρρις), Κιντέρος, Οσενί, Μπαγκούρα, Αντόρνο (60’ Ερίθε), Νούνιεθ (80’ Ραούλ Γκονζάλες), Μρτάκοβιτς.

Αυτές τις στιγμές θέλουμε να ξαναζήσουμε και είμαστε σίγουροι ότι αυτή τη φορά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δεν θα μας απογοητεύσουν.

Η πρόκριση αύριο (20/4) είναι μονόδρομος και στόχος αδιαπραγμάτευτος. Ο κόσμος του Απόλλωνα θα είναι εκεί, όπως σε κάθε παιγνίδι, να δώσει φτερά στους ποδοσφαιριστές μας.

Αυτό που ζητούμε και απαιτούμε από τους ποδοσφαιριστές μας είναι να δείξουν τη δύναμη της ψυχής τους και με δύναμη και πάθος να θέσουν τέλος στα οποιαδήποτε όνειρα των αντιπάλων μας για την πρόκριση! Η μπάλα είναι στα δικά τους πόδια!

 

To Top