ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αυτή είναι η χρονιά μας, καταθέστε ψυχή…»

Με ανακοίνωσή του ο Παν.Συ.Φι Απόλλων αναφέρεται σε μια σειρά από θέματα που ενδιαφέρουν τους φίλους της ομάδας και καλεί σε δυναμικό παρόν στην αυριανή επίσημη πρώτη προπόνηση…
 
“Απολλωνίστες, περήφανα παιδιά του θεού της Λεμεσού, ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982 – Θύρα Ένα θέλουμε καταρχάς να ανακοινώσουμε ότι από σήμερα αρχίζουν και επίσημα οι εγγραφές μελών στον κεντρικό σύνδεσμο (Βασιλέως Κωνσταντίνου 53) από τις 17:00 μ.μ και μετά κάθε μέρα.
 
Λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές δυσκολίες και τις προτεραιότητες του κόσμου, το κόστος της εγγραφής έχει μειωθεί στα 15 ευρώ μαζί με την κάρτα μέλους και το δώρο, έναντι 20 που ήταν τα τελευταία χρόνια. Οι απαιτήσεις δεν μειώνονται αλλά αναγκαζόμαστε όλοι να κάνουμε θυσίες για το ευρύτερο καλό. Καλούμε τον κάθε Απολλωνίστα να εγγραφεί στο δυναμικό του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ στηρίζοντας την προσπάθεια του ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΥ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ συνδέσμου μας. Είναι υποχρέωση του κάθε ενός να ενώσει τη φωνή του μαζί μας έτσι ώστε να πορευθούμε προς τους στόχους μας με επιτυχία. Η ομάδα είναι έτοιμη να κάνει τη δουλειά της και εμείς πρέπει στο πόστο μας να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι και όλοι μαζί σαν μια γροθιά από την αρχή ως το τέλος!
 
Ενημερώνουμε ότι στο οίκημα του κεντρικού μας συνδέσμου έχει ήδη αρχίσει η πώληση του νέου μας κασκόλ που κοστίζει 15 ευρώ, θα πωλείται και στην πρώτη προπόνηση και αναμένεται να εξαντληθεί γρήγορα. Επίσης σύντομα θα κυκλοφορήσει η καλοκαιρινή φανέλα και άλλα προϊόντα. Αυτά είναι η σημαντικότερη πηγή εισοδήματος του συνδέσμου και ζητούμε από όλους να δείξουν την στήριξη τους αγοράζοντας τα.
 
Αύριο 08/07/2014 και ώρα 18:30 μ.μ. επιτέλους φτάνει η πρώτη επίσημη επαφή μας με την ομάδα της καρδιάς μας. Η πρώτη προπόνηση μας βρίσκει έτοιμους να δημιουργήσουμε την ατμόσφαιρα που αρμόζει να βλέπουν οι παίκτες μας στην αρχή της σαιζόν για να ξέρουν νέοι και παλιοί ποιούς θα έχουν στο πλευρό τους σε κάθε παιχνίδι και σε τι ομάδα ήρθαν! Κάθε Απολλωνίστας πρέπει να δώσει το παρόν του και όλοι μαζί να δώσουμε το σύνθημα της συσπείρωσης και να κατακλύσουμε απ’ άκρη σ΄ άκρη το δημοτικό στάδιο Γερμασόγειας. Θα ξεκινήσει γαλανόλευκη πορεία από τον κεντρικό στις 17:30 μ.μ.! Ξεκινάμε μάγκες, αυτή είναι η χρονιά μας και πρέπει όλοι να καταθέσουμε ψυχή και σώμα στον μαραθώνιο που έρχεται, τίποτα δεν μας σταματά ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
 
Υ.Γ: Στην προηγούμενη ανακοίνωση μας ασχοληθήκαμε εκτενώς με το νέο νομοσχέδιο κάτι που τελικά λειτούργησε ως κινητήριος μοχλός για να γραφτούν χρυσές σελίδες στην ιστορία του κυπριακού οπαδικού κινήματος. Τη περασμένη Πέμπτη 03/06/2014 έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες που προηγήθηκαν από όλους τους συνδέσμους αντιπροσωπείες από 6 συνδέσμους (ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 ΘΥΡΑ ΕΝΑ, ΣΥΦ.ΑΕΛ ΘΥΡΑ 3, ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΝΟΡΘΩΣΗ, ΟΜΟΝΟΙΑ ΘΥΡΑ 9, ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ RED REBELS, ΑΕΚ GURDIANS ) βρέθηκαν έξω απο την βουλή και τους γύρω δρόμους και διαδηλώνοντας ΕΙΡΗΝΙΚΑ ενάντια στον τρομονόμο με κοινά συνθήματα και πανό έδωσαν ενα βροντερό χαστούκι σε όσους πολεμούν το μοναδικό αγνό κομμάτι του κυπριακού ποδοσφαίρου. Τα Μ.Μ.Ε έθαψαν προκλητικά το όλο θέμα πλην ελάχιστων εξαιρέσεων κάτι που δεν θα γινόταν εάν για παράδειγμα υπήρχαν επεισόδια. Εμείς κερδίσαμε μια μάχη σαν οπαδοί και όλοι μαζί σε κοινό μέτωπο θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τέλους και όλοι όσοι πολεμούν αυτή τη προσπάθεια θα μας βρούν μπροστά τους!
 
ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ”.
 
{loadposition belowcontent}
 
To Top