ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΑΜΑΝΙΑ

Ο Αλβανός που έφυγε νωρίς!

Στον απόηχο της ιστορικής επιτυχίας της Εθνικής Ελλάδος στα γήπεδα της Πορτογαλίας η ομάδα μας προσπαθούσε να δημιουργήσει το νέο ρόστερ με καθοδηγητή τον Σούλη Παπαδόπουλο! Ο Ελλαδίτης, τον πρώτο ποδοσφαιριστή που θα εισηγηθεί για να φέρει στον Θρύλο το καλοκαίρι του 2004  άκουε στο όνομα Ρολάντ Ζαϊμι, τον οποίο είχε μαζί του στην Προοδευτική. Ο Αλβανός επιθετικός δεν θα αρνηθεί στον ποδοσφαιρικό του πατερά και θα προστεθεί στο «κυανόλευκο» ρόστερ. 
 
Πολλοί θα πιστέψουν ότι μαζί με τον Σοσιν θα δημιουργούσαν ένα πολύ καλό επιθετικό δίδυμο και πράγματι σε κάποια φιλικά προετοιμασίας οι δύο τους έδειξαν πολύ καλά δείγματα γραφής στη γραμμή κρούσης. Ωστόσο τα πάντα θα ανατραπούν νωρίς για τον βραχύσωμο Αλβανό αφού με το πέρας της 2ης αγωνιστικής ο Σούλης θα αποδεσμευτεί! Παρότι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής θα σκοράρει το παρθενικό του γκολ με την φανέλα του Θρύλου στο νικηφόρο 4-1 επί του Άρη, εντούτοις η ποδοσφαιρική μοίρα δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη στο νησί μας!
 
Ο λόγος μια προστριβή που είχε με τη νέα τεχνική ηγεσία. Έτσι μετά από την απρόσμενη ήττα από τον Διγενή Μόρφου θα τεθεί σε «καραντίνα» και έτσι μετά από λίγες μέρες θα αποχαιρετήσει την σημαία και θα αποτελέσει παρελθόν!  Θα γυρίσει πίσω στην Αθήνα και θα ενσωματωθεί και πάλι στην Προοδευτική όπου θα μένει ως το 2007.  Κατόπιν θα αγωνιστεί στον Άγιο Δημήτριο ομάδα και πάλι της Β’ Εθνικής. Η ομάδα υποβιβάζεται εκείνη τη χρονιά, αλλά εκείνος μένει στην κατηγορία, αφού υπογράφει στον Πιερικό (του άλλοτε προπονητή του στην Προοδευτική, Σούλη Παπαδόπουλου).
 
Το δεύτερο μισό της χρονιάς 2008-09 το ξόδεψε παίζοντας στον Ελπιδοφόρο Κηφισιάς, τον οποίο βοήθησε να προβιβαστεί στη Δ’ Εθνική! Το καλοκαίρι του 2009, έγινε παίκτης του Ιάσωνα Νέων Λιοσίων, μένοντας στην Αθήνα.
 
Στην συγκεκριμένη ομάδα θα αγωνιστεί πολύ λίγο αφού το Νοέμβρη του ίδιου έτους, ο Αλβανός  έγινε βοηθός του Σούλη Παπαδόπουλου στον Πιερικό, σταματώντας οριστικά το ποδόσφαιρο!
 
Όσο και ψάξαμε όσο και αν ερευνήσαμε κυρίως μέσω διαδικτύου δεν μπορέσαμε να βρούμε, που βρίσκεται και τι κάνει τη δεδομένη στιγμή ο Αλβανός επιθετικός που έφυγε νωρίς από την ομάδα μας!  
 
{loadposition belowcontent}
 
To Top