FUGITIVUS

De profundis‏…

Αγαπητοί μου φίλοι σας χαιρετώ! Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική συγκυρία αναλογιζόμενοι τη θέση που καταλάβαμε φέτος  έστω κι’ αν μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση αφού μπορούσαμε υπό τις περιστάσεις να κατακτήσουμε εμείς το πρωτάθλημα. Λάθη έγιναν τόσο από πλευράς Διοίκησης, όσο και από πλευράς Τεχνικής ηγεσίας και το κέρδος που κατά την ταπεινή μου γνώμη αποκομίζουμε είναι αναμφισβήτητα η παραδοχή των λαθών δια στόματος και του Προέδρου μας και του προπονητή μας, με σκοπό βέβαια να μην επαναληφθούν στο μέλλον..!
 
Η ιστορική συγκυρία που έκανα αναφορά στον πρόλογο μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι ίσως για πρώτη φορά στην Ιστορία μας έχουμε την μεγάλη ευκαιρία να φτιάξουμε μια ομάδα, η οποία θα έχει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστεί για τα επόμενα χρόνια, διατηρώντας αφενός ένα πολύ καλό κορμό ποδοσφαιριστών και αφετέρου με ηρεμία και χωρίς αχρείαστες πιέσεις να εμβολιάσουμε την ομάδα με ποδοσφαιριστές που έχουν στο αίμα τους τον πρωταθλητισμό!
 
Και επειδή φίλοι μου δικαιολογημένα θα διερωτάστε για τον τίτλο του κειμένου είναι δανεισμένος από τη Λατινική Θεματογραφία και σημαίνει  «εκ βαθέων», θέλοντας προφανώς να αιτιολογήσω αυτό που ανέφερα για τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που είναι αδήριτη ανάγκη να ενσωματωθούν στο ρόστερ μας! Ο Πρόεδρος και κατ΄ επέκταση το Διοικητικό μας συμβούλιο σε συνεργασία με την Τεχνική ηγεσία είναι ίσως μπροστά στην πιο κρίσιμη μεταγγραφική περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του Απόλλωνα και ως έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουν! Οι τέσσερις-πέντε ποδοσφαιριστές που θα έρθουν πρέπει να είναι της εμβέλειας του Ρέζεκ και αν μου επιτρέπετε ακόμη πιο ποιοτικοί, για να ενωθούν με τους υπόλοιπους και να δημιουργήσουμε ένα πανίσχυρο σύνολο.
 
Σίγουρα μπαίνουμε στα βαθιά και με σοβαρότητα και νηφαλιότητα από πλευράς Διοίκησης και χωρίς εκπτώσεις, είμαι βέβαιος ότι θα αναλογιστούν πρώτοι την ευχάριστη ιστορική συγκυρία και θα κάνουν τις καλύτερες επιλογές για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΣ!!!
 
Κλείνοντας φίλοι μου θέλω να πιστεύω ότι ΕΝΩΜΕΝΟΙ και μακριά από μικρότητες του παρελθόντος θα συμβάλουμε όλοι, έτσι ώστε ο ΘΡΥΛΟΣ να γίνει το φόβητρο και να κατακτά τίτλους και Ευρωπαϊκές διακρίσεις!!!
 
{loadposition belowcontent}
 
To Top