ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Απ’όλων» η δύναμη είσαι εσύ!

Απόγευμα 16ης Ιουνίου 2011, μέρα Πέμπτη, σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού υπήρξαν τα “αποκαλυπτήρια” της Λέσχης Φίλων Απόλλωνα. Συμπληρώνονται, ήδη, δύο χρόνια παρουσίας και προσφοράς της Λέσχης Φίλων Απόλλωνα τόσο στα του οικοδομήματος

και διαφόρων τμημάτων του συλλόγου όσο και στα διάφορα κοινά της χώρας μας και όχι μόνο.

Με ιδέα του Δρ Γιάννου Ιωάννου, την οποία αποδέχθηκαν και έβαλαν μπρος να φέρουν εις πέρας γνωστοί και άγνωστοι Απολλωνίστες, όπως Κώστας Παντελίδης, Νίκος Σύκας, Ανδρέας Σαββίδης, Ανδρέας Νικολάου, Γιάννος Τραπαλίδης, Γιάννης Ιακώβου, Τρύφωνας Παπάζογλου, Σωκράτης Έλληνας, καθώς και άλλα κυανόλευκα παιδιά που μπορεί να μην θυμάμαι τώρα ονόματα τους αλλά δεν παύει από το να προσφέρει ο καθένας μέσα από το δικό του ρόλο και ευθύνες που έχει.

Αν και στο ξεκίνημα της η Λέσχη Φίλων του Απόλλωνα δεν έτυχε “συνολικής αποδοχής και καλωσορίσματος” από όλα τα κομμάτια της κυανόλευκης οικογένειας, οι πράξεις και τα έργα των μελών της διαφοροποίησαν την όλη κατάσταση, τα λόγια ξεκίνησαν να γίνονται πράξεις, και η Λέσχη έπαιρνε βροντερό και ενεργό μέλος στα του Λεμεσιανού συλλόγου. Το τι είναι η Λέσχη Φίλων του Απόλλωνα νομίζω ο καθένας έχει μία άποψη για αυτό το “όργανο” του Λεμεσιανού σωματείου και δεν θα αναλύσω εγώ τώρα το ποια είναι, ποιους στόχους και φιλοδοξίες έχει…

Τα βασικά σημεία που αξίζει να υπάρξουν “μιμητές” και για άλλα σωματεία σε αυτές τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε και ζούμε ως λαός είναι ότι η Λέσχη Φίλων του Απόλλωνα έχει όραμα και κοιτάζει μπροστά. Τι να πρωτοθυμηθώ από αυτά που ήδη έχει κάνει… Εκδηλώσεις τις μέρες των Χριστουγέννων τα τελευταία δύο χρόνια με παρουσία σπουδαίων καλλιτεχνών – ερμηνευτών από τις πίστες της Ελλάδας, το 2011 με Έλλη Κοκκίνου (15 Δεκεμβρίου 2011 “Νότες” με Έλλη Κοκκίνου) και το 2012 με Χολίδη και Θέλξη.

lesxi1

Η οργανωμένη παρουσία της και το επαγγελματικό πλάνο που έχει για τον Απόλλωνα όπως παρουσιάστηκε σε Έκτακτη Συνέλευση με την παρουσία αρκετών παραγόντων. Η γνωριμία με τις ακαδημίες του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η συμπαράσταση προς την Ελλάδα για τις δύσκολες μέρες που βίωσε με αποστολή εμπορευματοκιβωτίου τροφίμων, ρούχων, κτλ. Ημερίδα Αλληλεγγύης με σπουδαία προσφορά και βοήθεια σε άπορες οικογένειες μαθημάτων Λυκείου στη χώρα μας. Αυτά που αναφέραμε πιο πάνω είναι μερικά. Η προσφορά της Λέσχης Φίλων είναι πάρα μα πάρα πολύ μεγάλη. Για το ταμείο του Απόλλωνα αξιοζήλευτη είναι η προσφορά της Λέσχης Φίλων ανά καιρούς που ξεπερνάει ήδη τις 200 χιλιάδες ευρώ. 

134650 536455319715940 9610

 

*Αφιέρωμα του συναδέλφου Σάββα Νεοκλέους στην αθλητική ιστοσελίδα www.balla.com.cy

To Top