ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας που κέρδισε εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα με 0-3! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε: κράτησε ανέπαφη την εστία του,με τουλάχιστον 3 απίστευτες επεμβάσεις.Με τα αντανακλαστικά του να λειτουργούν άψογα,κατέβασε τα ρολά και δεν άφησε τον αντίπαλο να επιστρέψει.

Χαράλαμπος Κυριακού: αγωνίστηκε δεξιά στην τριάδα των μπακ.Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα σε οργανωμένες επιθέσεις των αντιπάλων,ενώ βοήθησε και οργανωτικά.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: πήρε τον ρόλο του κεντρικού στην τριάδα και έδινε την ισορροπία στην άμυνα,που αρχικά φάνηκε να μπάζει,αλλά στην συνέχεια το βρήκε.Σωστές επεμβάσεις και τοποθετήσεις που μπορούμε να πούμε πως κάποιες έσωσαν και γκολ.

Ντύλαν Ουεντραόγκο: σε γενικές γραμμές η απόδοση του ήταν καλή τηρουμένων των αναλογιών.Είχε σωστές τοποθετήσεις,έκλεισε σωστά τους χώρους και έκοψε αρκετές επιθέσεις.Είχε μια δυο επιπόλαιες προσπάθειες που παρακράτησε την μπάλα και έφαγε και κάποιες ντρίμπλες εύκολα.

Σάσα Μάρκοβιτς: έτρεξε και πάλι παντού,μάρκαρε σαν σκυλί και έκλεινε τρύπες όπου μπορούσε.Οργανωτικά πήρε παιχνίδι πάνω του και έφτιαξε φάσεις.

Κέβιν Μπρού: πήρε πρωτοβουλίες,βοήθησε την ομάδα με την οργάνωση του παιχνιδιού και με όπλο την καλή του πάσα,αλλά δεν είχε τρεξίματα και σωστές επιστροφές και τοποθετήσεις αμυντικά.Θεωρώ πως σαν τρίτος με 2 πιο αμυντικούς μέσους θα βγάζει καλύτερη εικόνα.

Ζοάο Πέδρο: πήρε όσο παιχνίδι έπρεπε.Ξεκίνησε την φάση του πρώτου γκολ και του τρίτου,ενώ μετά το 2-0 ανέβαινε όποτε χρειαζόταν και κράτησε δυνάμεις.

Μίλαν Κέρμπρ: για ντεπούτο μια χαρά.Μια ασίστ και μια συνολικά μεστή εμφάνιση,με σωστές τοποθετήσεις και ανεβάσματα.Θα δείξει πόσο θα βοηθήσει όταν έχουμε πιο μεγάλο δείγμα.Πλήρως ενθαρρρυντικό το ξεκίνημα.

Άντον Μάγκλιτσα: σε ένα ελεύθερο ρόλο που περιείχε σκυλίσιες άμυνες,βοήθειες στην οργάνωση του παιχνιδιού αλλά και προσπάθειες για γκολ απέδωσε άριστα χαρίζοντας και ένα δίμπαλο!Πάρα πολύ καλό παιχνίδι.

Αντρέ Σκέμπρι: έδωσε την ασίστ,είχε σωστές τοποθετήσεις αλλά αναλώθηκε σε διαμαρτυρίες,έχοντας και κάποια εύκολα πουλήματα.Ακόμη και έτσι έδειξε πως του ταιριάζει πιο πολύ ο ρόλος του δεύτερου επιθετικού.

Εμίλιο Ζελάγια: γέμισε την περιοχή,πάλεψε και έφαγε ξύλο και συνέβαλε στην δημιουργία ευκαιριών.Καλό παιχνίδι από τον Αργεντινό.

Φώτης Παπουλής: μπήκε για να δώσει σβελτάδα στις αντεπιθέσεις.Ήταν πιο ορεξάτος,βρήκε χώρους και έβαλε και γκολ.Φάνηκε πως βαδίζει προς το να βρει τον περσινό Φώτη που ξεκίνησε τον Γενάρη να σκοράρει κατά ριπάς.

Αντριάν Σαρδινέρο: μπήκε για να δώσει βοήθειες και τρεξίματα και να βγάλει και αντεπιθέσεις.Σε μια από αυτές έδωσε και την ασίστ.

Ντανίλο Σπόλιαριτς: πέρασε στον αγώνα για να κλείσει τις όποιες τρύπες υπήρχαν από την επιθετικότητα του αντιπάλου που έπαιζε ρέστα.Τα κατάφερε και έδειξε πως είναι υπολογίσιμη μονάδα.

Προπονητής: ξέφυγε από την πεπατημένη και παρέταξε την ομάδα με 3-5-2 δίνοντας ανάσες στα ταλαιπωρημένα πνευμόνια των παικτών.Ναι μεν δεχτήκαμε φάσεις γιατί και πάλι μας έλειψαν τρεξίματα,αλλά η ομάδα έπαιξε αυτό που πρέπει για να πάρει τους 3 βαθμούς κυνικά και να φύγει.Τρία γκολ με ασίστ από ποδοσφαιριστές που έβγαλαν σέντρα από την πλευρά του ποδιού τους και πάλι γκολ με συνεργασία Πέδρο και παίκτη που βγαίνει σαν δεξιός εξτρέμ.

Σωστή διαχείρηση του αγώνα,ψυχρή αντιμετώπιση και κλείδωμα στους 3 πόντους.Ο γραφών και πιστεύω και ο κάθε αγνός Απολλωνίστας θέλει να δει τον Σοφρώνη Αυγουστή να μεγαλουργεί και να εξελίσσεται προσφέροντας στην ομάδα ακόμη περισσότερα από όσα έχει ήδη κάνει.Και ναι θα έχει παράπονο αν κερδίζει με 1-0,όταν βλέπει τον προπονητή που θέλει να βλέπει στην ομάδα μας για χρόνια,να μην βρίσκει λύσεις για πιο πολλά.Το κάνει το παράπονο του,γιατί νιώθει πως δεν θέλει να δει άλλη φιγούρα στην άκρη του πάγκου της ομάδας μας και όχι πιο πολύ για να κρίνει.Και το κάνει αυτό γιατί ο μέσος οπαδός ταυτίζεται με τον Σοφρώνη.Ο Σοφρώνης όμως είναι προπονητής και πρέπει να βρίσκει λύσεις,να δοκιμάζει πράγματα και να ξεφεύγει όταν πρέπει από τον τρόπο παιχνιδιού που του έφτιαξε το όνομα.Σημασία έχουν όπως είπε ο ίδιος οι 3 βαθμοί.

Comments
To Top