ΑΝΤΡΕΣ

1.50 το ΑΠΟΕΛ, 2.85 ο Απόλλωνας για τον φετινό τίτλο (Bet on Alfa)

Η νίκη του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα που το έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας, διαφοροποίησε και τις στοιχηματικές αποδόσεις της Bet on Alfa για τον πρωταθλητή Κύπρου της περιόδου 2017-2018.

Το ΑΠΟΕΛ προβάλλει πλέον σαν πολύ μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς η απόδοση του για να κόψει πρώτο το νήμα και στην φετινή σεζόν έχει πέσει στο 1.50. Ακολουθεί σαν δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας με απόδοση 2.85, ενώ απέχουν κατά πολύ σε αποδόσεις οι υπόλοιπες ομάδες. Συγκεκριμένα Ανόρθωση και ΑΕΚ που ακολουθούν ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα στη βαθμολογία έχουν απόδοση 9 για να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα, ενώ οι ομάδες που συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα Ομόνοια και ΑΕΛ έχουν απόδοση 41 και 51 αντίστοιχα για τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή.

Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ποντάροντας για την ομάδα που θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα στην Κύπρο, στα 56 πρακτορεία που διαθέτει η Bet on Alfa Παγκύπρια, καθώς και online στο www.betonalfa.com.cy, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Υπάρχουν και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για το κυπριακό ποδόσφαιρο, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε κυπριακό ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ποτέ, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top