ΑΝΤΡΕΣ

«Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη»

«Μια ήττα είναι ήττα, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε τις ψυχικές δυνάμεις να ξεπεράσουμε το αρνητικό αποτέλεσμα στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ και να συνεχίσουμε», δήλωσε στην «Goal News» ο εκ των αντιπροέδρων μας Φάνος Κιννής.

«Κάποιες άτυχες στιγμές, όπως η ισοφάριση στο τελευταίο δευτερόλεπτο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, μας κόστισαν, όμως για να έρθει μια ήττα πρέπει να γίνουν λάθη, χαμένες ευκαιρίες και άλλες λεπτομέρειες. Ο χρόνος δεν γυρίζει όμως πίσω. Πρέπει να δούμε την πραγματικότητα και να διαχειριστούμε την ήττα με τον καλύτερο τρόπο», δήλωσε για να προσθέσει: «Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη και η ομάδα έχει το μέταλλο του νικητή. Η ήττα ανήκει στο παρελθόν και θα προχωρήσουμε μπροστά ενωμένοι για το επόμενο παιχνίδι».

Όταν του ζητήσαμε να σχολιάσει το χειμερινό απόκτημα, Σάσα Μάρκοβιτς, τόνισε πως αποτελούσε διακαή πόθο του Σωφρόνη Αυγουστή και συμπλήρωσε: «Κάναμε το παν για να τον φέρουμε. Όσοι ήρθαν στην ομάδα μας είναι πολύ καλοί και διαθέτουμε ένα από τα καλύτερα ρόστερ. Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να τον αποκτήσουμε και θεωρούμε πως θα μας δώσει σημαντικές βοήθειες. Είναι σε πλήρη ετοιμότητα και μια εβδομάδα προτού έρθει στην Κύπρο, είχε αγωνιστεί με την προηγούμενη ομάδα του (σ.σ.: Κόρδοβα). Δεν ήταν εύκολο να φέρουμε τέτοιον παίκτη στην Κύπρο, αλλά τα καταφέραμε».

Comments
To Top