ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Οφείλεται να κερδηθεί πάση θυσία!

Ο Απόλλων συνεχίζει να κτίζει μια σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο. Αυτό δεν βγαίνει μόνο από τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων αλλά κι από την διάθεση, όρεξη, πάθος των ποδοσφαιριστών που επιδεικνύεται στο γήπεδο. Η δεύτερη συναπτή ανατροπή συνιστά αντιδράσεις ομάδων με χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Ο αγώνας με την ομάδα της Πάφου οφείλεται να κερδηθεί πάση θυσία. Αλλιώς θα πάει στράφι η όλη προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος. Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο συγκρότημα στέρησε από τον θρύλο δύο πολύτιμους βαθμούς. Έστω και σε γήπεδο που η κατάσταση του… ήταν δεν ήταν καλύτερη από αλάνα μιας γειτονιάς.

Ο χειρότερος αντίπαλος του θρύλου δεν είναι κανείς άλλος παρά ο εαυτός του. Ο προσηλωμένος και σοβαρός Απόλλωνας θεωρητικά δεν λογαριάζει τη δυναμική κανενός. Κι αυτό διαφάνηκε στους πλείστους αγώνες έστω κι αν κάποιες απώλειες χαρακτηρίζονται επώδυνες έως καταστροφικές.

Με νίκη το συγκρότημα του Πέδρου Εμάνουελ θα αποκομίσει κάτι περισσότερο από τους τρεις βαθμούς: Αυτοπεποίθηση, σιγουριά και το κυριότερο; Την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ενόψει των μεγάλων παιχνιδιών που ακολουθούν με ΑΕΚ κι ΑΠΟΕΛ.

Όλοι δίπλα στο πλευρό του θεού, όπως παλιά, όπως πάντα!

To Top