ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Επιβάλλεται!

Παρατηρώντας τον βαθμολογικό πίνακα με το πέρας των αγώνων που εμπλέκονται ομάδες που προπορεύονται του Απόλλωνα, γίνεται αντιληπτό πως παρουσιάζεται εκ νέου ευκαιρία της σμίκρυνσης των αποστάσεων.

Ευκαιρίες και ευνοϊκές συγκυρίες θα κάνουν τις εμφανίσεις τους όσο πλησιάζει η συμπλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, ωστόσο, πρέπει να τύχουν εκμετάλλευσης από τους «κυανόλευκους» προκειμένου η τροχιά προς τη διάκριση να αποτελεί τη μοναδική επιλογή.

Στο Λευκωσιάτικο ντέρμπι μπορεί να μην απώλεσε βαθμούς ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ, αλλά η βαθμολογική στασιμότητα της Ομόνοιας επιτρέπει στον Απόλλωνα να την αφήσει έξι βαθμούς πίσω στο κυνήγι της τέταρτης θέσης.

Βέβαια αυτό το σενάριο θα εξαρτηθεί από την αποφασιστικότητα που θα επιδειχθεί στον αυριανό αγώνα (15/2) στο «Στάδιο Αμμόχωτος». Παράλληλα, με την ήττα της Ανόρθωσης από την ΑΕΚ το σενάριο χαρακτηρίζεται ελκυστικότερο, μιας και η απόσταση από την τρίτη θέση θα μειωθεί στους δύο μόλις βαθμούς.

Ο Απόλλωνας λοιπόν, αν συνεχίσει με την ίδια συνέπεια στην αποτελεσματικότητα των τελευταίων νικηφόρων αγώνων, μπαίνει σφήνα στη διεκδίκηση του τίτλου. Το ζητούμενο είναι με την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής να πλαισιώνεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στους υπόλοιπους διεκδικητές. Από κει και πέρα, με το φετινό ιστορικό του θρύλου στα μεγάλα παιχνίδια οι πιθανότητες φαντάζουν «κυανόλευκες».

Φθάνει η πίστη και η θέληση, η νοοτροπία και η προσήλωση.

To Top