ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταλά: «Δεν μου άρεσαν αρκετά πράγματα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα Νταβίντ Καταλά μετά το μεγάλο διπλό της ομάδας της Λεμεσού στην έδρα της Ανόρθωσης με 1-0.

Αναλυτικά όσα είπε…

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη νίκη, πώς ανταγωνιστήκαμε, πώς δουλέψαμε, πώς παίξαμε άμυνα όταν ήμασταν μπροστά στο σκορ. Όπως και πάλι δεν μου άρεσαν αρκετά πράγματα. Τα πρώτα λεπτά με λάθος νοοτροπία. Όπως πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί έκαναν σπουδαία δουλειά.

Δεν μου άρεσε το πώς παίξαμε. Είχαμε καλύτερες επιλογές στο πώς να κινήσουμε την μπάλα, δεν την πήραμε από τη μία πλευρά στην άλλη. Υπάρχουν πράγματα που μου λείπουν. Είναι θέμα χρόνου, όμως είμαστε ακόμη μακριά. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλέψω με την ομάδα και να δείξω στους παίκτες τον σωστό τρόπο να παίξουμε.

Ελπίζω πως όταν όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι θα βελτιωθούμε πολύ. Δεν είναι εύκολο να έρχεσαι εδώ και να παίζεις, οι αντίπαλοι είναι καλοί και στην άμυνα και στις αντεπιθέσεις. Πρέπει όμως να συγχαρούμε τους παίκτες μας, δεν είναι εύκολο να παίζεις εδώ. Ελπίζουμε όταν η ομάδα είναι έτοιμη θα βελτιωθούμε περισσότερο».

Για το τι δείχνει το ότι η ομάδα μετά τα ευρωπαϊκά επέστρεψε με δύο νίκες και μία ισοπαλία: «Δείχνει τον χαρακτήρα των παικτών. Ότι έχουν νοοτροπία νικητή. Είναι κάτι που δεν μπορούμε να χάσουμε. Σε στιγμές με τραυματισμούς μπορεί να έχουμε κούραση όμως παλεύουν μέχρι το τέλος. Τους πιέζουμε να βελτιωθούν κι άλλο όμως είναι κάτι που έχουν στο αίμα τους».

Comments
To Top