ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρατάει χαμηλά τους τόνους ο Καταλά

Αφού πρώτα αποθέωσε του ποδοσφαιριστές του για το διπλό κόντρα στην Ανόρθωση, ο Νταβίντ Καταλά φρόντισε να προσγειώσει άπαντες με τις δηλώσεις του.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το παιχνίδι, χαρήκαμε για τη δουλειά που έκαναν οι ποδοσφαιριστές, και τα τρεξίματα. Δε μου άρεσαν όμως κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Δε μου άρεσε το ξεκίνημα που κάναμε αλλά καταφέραμε να πάρουμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα» δήλωσε μετά το τέλος.

Μην ξεχνάμε ότι Ισπανός είναι στο Κολόσσι δύο μήνες, και σίγουρα έχει πολλά να μεταφέρει ακόμη στους ποδοσφαιριστές, μέχρι η ομάδα να φτάσει να παίζει το ποδόσφαιρο που ο ίδιος θέλει.

Από την άλλη, σίγουρα ένα διπλό κόντρα σε ένα αντίπαλο που ξεκίνησε έχοντας τους ίδιους στόχους με εσένα, φέρνει ενθουσιασμό και πίστη, όμως Ισπανός κρατάει χαμηλά τους τόνους, ξέροντας ότι ο αυτό μπορεί να λειτουργήσει κατά της ομάδας μας στην Ευρώπη.

Την Πέμπτη στο «Γ.Σ.Π» ο ΘΡΥΛΟΣ παίζει για την επιβίωση του στον όμιλο και όλοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο που δεν είναι άλλος από την νίκη.

Οι πανηγυρισμοί μπορούν να περιμένουν μέχρι τον Μάιο.

Comments
To Top