ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Από την πρώτη μέρα δεν έπαψα να καταθέτω την πίστη μου για την ομάδα»

Όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας μας Γιάννης Πετράκης μετά την νίκη επί της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξεκινώντας ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας για την πολύ μεγάλη προσπάθεια, την πολύ σπουδαία νίκη που πήραν και για τη νοοτροπία που δείξαμε όταν ισοφαριστήκαμε από την ΑΕΚ. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλης της οικογένειας, στον κόσμο που ήρθε στο Κολόσσι και μας βοήθησε πάρα πολύ με την παρουσία του και τη στάση του στα τελευταία παιχνίδια και τη βοήθεια αυτή τη χρειαζόμστε και στα δύο παιχνίδια που μείνανε.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, πετύχαμε μια πολύ δύσκολη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε χωρίς άγχος, που πιστεύω ότι έχει πολλή ποιότητα και γενικά θεωρώ αδικείται από τη βαθμολογική συγκομιδή που έχει στη χρονιά, είχαμε ευκαιρίες, είχαν κι αυτοί ευκαιρίες, μην ξεχνάμε ότι εμείς κάθε Κυριακή, εκτός από τον εκάστοτε αντίπαλο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, έχουμε και την πίεση για το αποτέλεσμα για να φτάσουμε στον στόχο μας. Για όλα αυτά αξίζουν πολλά, πολλά, πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

Για άλλη μια φορά να πω ότι οι παίκτες είναι αυτοί που μας δίνουν το δικαίωμα να καταθέτουμε αυτά που καταθέσαμε. Το μόνο που θα πω είναι ότι όταν ήρθα στην ομάδα από την πρώτη μέρα δεν έπαψα ποτέ να καταθέτω την πίστη μου για την ομάδα, το σταφ, για τον Απόλλωνα και την εμπιστοσύνη μου και στην καλή και στην κακή, στα παιδιά που έχω στα χέρια μου. Κι είμαι χαρούμενος γιατί αποδεικνύουν ότι η εκτίμηση αυτή που είχα, έχω και θα έχω, την καταθέτουνε, δημιουργούνε και τα φτιάχνουν όλα αυτά. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, για εμένα όλα είναι σημαντικά, το πιο σημαντικό της χρονιάς είναι πάντα το επόμενο, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Δεν τέλειωσε τίποτα και θέλω να έχουμε αυτή τη νοοτροπία και στάση μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα».

Για τους δύο θετικούς στον κορωνοϊό: «Εγώ προσωπικά κι οι υπόλοιποι παίκτες αφιερώνουμε τη νίκη στα δύο παιδιά αυτά και στον κόσμο. Ο κύκλος της καραντίνας κλείνει την Παρασκευή. Από εκεί και πέρα θα συνεκτιμήσουμε την κατάσταση στην οποία θα είναι και θα δούμε αλλά είναι νωρίς τώρα».

Για την κατάσταση του Ντιγκινί: «Για τα θέματα αυτά τα άμεσα, εγώ σαν προπονητής δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Η εκτίμηση σε ένα τραύμα δεν μπορεί να γίνει την ίδια μέρα, πρέπει να περάσει μια μέρα. Θα ενημερωθώ από τον ιατρό για το πρόβλημα. Να ξέρετε ότι μετά το παιχνίδι δεν υπάρχει ο χρόνος για εκτίμηση».

Για την πίεση για πρωτάθλημα: «Εγώ κι εσείς είμαστε απ’ έξω. Τα κάστανα από τη φωτιά καλούνται να τα βγάλουν αυτοί που είναι μέσα. Ο Απόλλωνας έχει πολλά χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα κι αυτό δεν μπορεί να μην επηρεάζει, όχι εμένα κι εσάς, αλλά αυτούς που καλούνται να βγάλουν τα κάστανα απ΄οτη φωτιά. Κι άλλο ένα μεγάλο μπράβο γι’ αυτό. Δείχνουν ότι έχουν χαρακτήρα και πίστη».

Comments
To Top