ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόδοση τους κόντρα στην ΑΕΚ

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας με 3-1 κόντρα στην ΑΕΚ, με την οποία ο Θρύλος έπιασε κορυφή και έκανε ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο.

Ο Νίκος Ανδρονίκου αναλύει την απόδοση των ποδοσφαιριστών και αφήνει το σχόλιο του για τον προπονητή, στο Apollon365.

Αναλυτικά:

Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς: Πολύ καλή παρουσία από τον Σέρβο που ήταν σταθερός, σωστά τοποθετημένος και με καλές εξόδους. Ακόμη και στο γκολ, κάνει την προσπάθεια του και πάει δοκάρι μέσα.

Έκτορ Γιούστε: Είχε καλή παρουσία γενικά,στο γκολ αποκρούει άτσαλα,αφού κάνει βήματα πίσω. Έχει σωτήρια απόκρουση στην γραμμή στο 3-1,και γενικά μετά το γκολ που δεχόμαστε ανεβάζει κι άλλο απόδοση.

Βαλεντίν Ρομπερζ: Με κάποια λάθη στο πρώτο ημίχρονο κυρίως στις επιλογες με την μπάλα στα πόδια. Αρκετά βελτιωμένος στο δεύτερο με σωστά μαρκαρίσματα.

Ζοάο Πέδρο: Ισορροπημένο παιχνίδι από τον Πέδρο,που καλύπτει σωστά τον χώρο ευθύνης του και συμμετέχει και επιθετικά.

Ντόναλντ Γκεριέρ: Καθοριστικά κοψίματα σε φάσεις για γκολ,συμμετοχή στα γκολ της ομάδας και μαχητικότητα στο ανώτατο επίπεδο. Πολύ καλό παιχνίδι από τον Αιτινό.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Με αρκετά τρεξίματα ο Χάμπος,κάλυψε τον χώρο στην μεσαία γραμμή αλλά περιορίστηκε κυρίως στα αμυντικά του καθήκοντα.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι από τον Σέρβο,που πίεσε μπάλες,έτρεξε το παιχνίδι και είχε συμμετοχή στα γκολ,με το πρώτο να είναι σχεδόν δικό του.

Φλορεντιν Ματέι: Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πως όταν αγωνίζεται στο πλάι δεν είναι ο ίδιος ποδοσφαιριστής. Μπαίνει στην ροή του αγώνα γύρω στο 35,όταν αλλάζει και θέση, παίρνοντας παιχνίδι και βοηθώντας και ανασταλτικά.

Αντρέας Παναγιώτου: Γεμάτη εμφάνιση από τον Φιλιώτη,που σκοράρει, συμμετέχει στο 3ο γκολ και βοηθά και ανασταλτικά. Κατάγραψε άλλη μια πολύ καλή παρουσία.

Νικολά Ντιγκινί: Αγωνίστηκε σαν δεύτερος επιθετικός, είχε τις ευκαιρίες του,δημιούργησε καταστάσεις αλλά στάθηκε άτυχος και έγινε αλλαγή.

Μπακαλί Νταμπό: Μέχρι το γκολ,είχε επιπόλαιες επιλογές,μετά το γκολ που πέτυχε,πήρε μπρος,ήταν μέσα στο γκολ και στις φάσεις.

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Μπήκε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου,συμμετειχε στο γκολ, έβαλε το τρίτο και είχε ευκαιρία για ακόμη ένα. Μετά το 3-1 κάλυψε το αριστερό άκρο, δίνοντας βοήθειες αμυντικά.

Σάσα Μάρκοβιτς: Μπήκε για να δώσει ανάσες και βοήθειες στην μεσαία γραμμή κυρίως αμυντικά.

Εστεπάν Σακέτι: Και ο Αργεντινός έκλεισε τους διαδρόμους και κάλυψε τα όποια κενά υπήρχαν μεσοαμυντικά.

Τσάρλισον Μπέντσοπ: Περασε στην κορυφή για να πιέσει κυρίως τους αμυντικούς και να δυσκολέψει την οργάνωση του παιχνιδιού.Βρήκε και τις ευκαιρίες του αλλά δεν σκόραρε.

Πέτρος Ψύχας: Αγωνίστηκε σαν δεξι χαφ,βοήθησε αμυντικά,κράτησε μπάλα και με ψυχραιμία, έβγαζε την ομάδα από το δικό της μισό. Με σωστή νοοτροπία που φάνηκε και από τις δηλωσεις του, πως ο Απόλλωνας θα έβρισκε τρόπο να κερδίσει.

Προπονητης: Βγήκε με τα ίδια πρόσωπα,αλλά με Ματέι στο πλάι και Ντιγκινί μπροστά, κάτι που φάνηκε να μην δουλεύει και στο παρελθόν, αφού ο Ματέι είναι άλλος ποδοσφαιριστής στο πλάι. Στην συνέχεια το αλλάζει και βγάζει η ομάδα φάσεις και σκοράρει. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου με την ισοφάριση και παρολιγον την ολική ανατροπή,αλλά η ομάδα βρίσκει αντίδραση,αφού πιστεύει.Μετά το 3-1 κλειδώνει το παιχνίδι με τις αλλαγές.

Πολύτιμο τρίποντο, που όμως πρέπει να γίνει μάθημα, αφού πριν τον μεγάλο τελικό, όχι μόνο πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά να το κάνει και “αναίμακτα” αφού εκτός από το ότι απουσιάζουν κομβικοί ποδοσφαιριστές, κινδυνεύουν και εξίσου άλλοι.

Comments
To Top