ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Απόλλωνας ήταν θεατής, δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθούμε…»

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο δικηγόρος και μέλος του δ.σ του Απόλλωνα, Σωκράτης Έλληνας.

 -Για τα συμβάντα στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ»: «Έχουμε κουραστεί όλοι. Να κάνουμε προγραμματισμό και να μην βλέπουμε ποδόσφαιρο. Όλοι περίμεναν αυτό το παιχνίδι, υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες. Έχουμε κουραστεί, έχουμε βαρεθεί. Θέλουμε να βλέπουμε ποδόσφαιρο, τίποτε άλλο».

Τι μπορεί να αλλάξει: «Την τελευταία 5ετία ή 10ετία, δεν υπάρχει άλλος αγώνας εκτός από το Απόλλων-ΑΕΛ που να καταλήγει μ’ αυτόν τον τρόπο. Ούτε καν το ΑΕΛ-Απόλλων. Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα».-Πώς βλέπει νομικά το θέμα: «Δεν μπορώ να προδικάσω το αποτέλεσμα. Αναμένουμε τα έγγραφα της παραπομπής και θα τα μελετήσουμε. Εμείς ήμασταν θεατές. Ο Απόλλωνας χθες ήταν θεατής, τι άλλο μπορώ να πω γι’ αυτό το πράγμα. Η δική μας νομική προσπάθεια θα είναι ότι δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας σε εντός έδρας παιχνίδι του ενώ ήταν θεατής. Δεν ευθύνεται κανένας από την πλευρά του Απόλλωνα ή των οπαδών μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φταίει ο Απόλλωνας».

-Αν ο Απόλλων περιμένει ότι θα κερδίσει δικαστικά το παιχνίδι:

«Περιμένουμε να εφαρμοστούν οι κανονισμοί. Ο κανονισμός λέει πως αν ένας αγώνας δεν διεξάγεται εξ υπαιτιότητας μιας ομάδας, τότε χάνει τον αγώνα με 3-0. Αν δεν έχουν ευθύνη οι δύο ομάδες τότε επαναλαμβάνεται. Η έκθεση του διαιτητή και του παρατηρητή είναι που κρίνουν έναν αγώνα, αυτά παίζουν ρόλο».

Comments
To Top