ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και ομάδα του MLS για Πίττα – Παρακολουθεί ο Απόλλωνας

Εδώ και καιρό είναι πολλές και συνεχείς οι αναφορές για το μέλλον του Ιωάννη Πίττα και κατά πόσον θα παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα από τη στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του ή αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ρόστερ της ΑΪΚ.

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται να προκύπτει νέα εξέλιξη αναφορικά με το μέλλον του διεθνή επιθετικού που μέχρι στιγμής τ’ όνομά του είχε… συνδεθεί με τις ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Μόλντε.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες της Expressen, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει επιδείξει ομάδα του MLS, η οποία είναι έτοιμη να υποβάλει πρόταση στην ΑΪΚ για τον Πίττα.

Σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση, όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν εντός Αυγούστου, γιατί από πλευράς ΑΪΚ θέλουν να κλείσει αυτό το κεφάλαιο το συντομότερο δυνατό, μιας και γνωρίζουν πως πρόκειται για έναν παίκτη-κλειδί που σε 33 συμμετοχές έχει σκοράρει 20 γκολ και θα είναι δύσκολο ν’ αναπληρωθεί το κενό του σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση παραχώρησης του Πίττα, ο Απόλλωνας θα δικαιούται 12,5% ποσοστό μεταπώλησης επί της συνολικής τιμής πώλησης του ποδοσφαιριστή σε άλλο σύλλογο, βάσει και της συμφωνίας που είχε κάνει με την ομάδα της Στοκχόλμης για τη μεταγραφή του Κύπριου άσου.

Comments
To Top