ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜΠΑΡΑΟΝΑ: «Σημαντικό για την καριέρα μου – Όνειρο να αγωνιστώ στο εξωτερικό»

Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε ο Κοσταρικανός ποδοσφαιριστής στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας, αναφορικά με τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα και τις φιλοδοξίες του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 21χρονος δεξιός μπακ, μίλησε για τους στόχους του, την εμπειρία του μέχρι τώρα και εξήγησε τους λόγους που επέλεξε τον Απόλλωνα.

Τι σημαίνει αυτή η μεταγραφή για την καριέρα σου;

Είναι κάτι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου. Ήθελα εδώ και πολύ καιρό μια μεταγραφή. Να έρθω στην Ευρώπη, να παίξω και να κάνω τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Είναι ένα όνειρο για μένα να αγωνιστώ στο εξωτερικό.

Γιατί επέλεξες τον Απόλλωνα;

Είχα διάφορες επιλογές, αλλά επέλεξα τον Απόλλωνα επειδή μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα, το στάδιο, οι άνθρωποι. Μιλώντας με τον εκπρόσωπό μου, θεωρήσαμε ότι η επιλογή να έρθω εδώ αυτή ήταν η ορθότερη σε αυτό το σημείο.

Ποιο είναι το αγωνιστικό σου στιλ και τα κύρια χαρακτηριστικά σου;

Είμαι αμυντικός, παίζω ως δεξιός μπακ και κεντρικός αμυντικός. Επικεντρώνομαι πολύ στη φυσική κατάσταση, το τρέξιμο, το όβερλαπ και τις επιστροφές, και πιστεύω ότι είμαι δυνατός στις στατικές φάσεις.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι στον Απόλλωνα;

Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να κάνω ό,τι έκανα στην προηγούμενη μου ομάδα και να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα. Θέλω να παίξω πολλούς αγώνες και να προσφέρω ό,τι χρειάζεται η ομάδα για να τη βοηθήσω να εκπληρώσει τους στόχους της.

Τι προσδοκάς να προσφέρεις στον Απόλλωνα;

Είχα την ευκαιρία να παίξω σε 130 αγώνες μέσα σε τρία ή τέσσερα χρόνια που ήμουν στην Cartaginés. Θέλω να προσφέρω τα πάντα για την ομάδα. Έχω εμπειρία από πολύ νωρίς, έχω κερδίσει δύο τρόπαια στην Κόστα Ρίκα και έχω συμμετάσχει σε όλες τις κατηγορίες της εθνικής ομάδας. Θέλω να συμβάλλω όσο περισσότερο μπορώ.

Κάτι τελευταίο που θα ήθελες να πεις;

Είμαι πολύ ευγνώμων στην ομάδα για την ευκαιρία που μου έδωσε να έρθω εδώ.

Comments
To Top