ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μειωμένος ο προϋπολογισμός»

τον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής.

-Για τον αριθμό των μεταγραφών που θα γίνουν: «Θα πάρουμε όσους ποδοσφαιριστές χρειάζεται για να συγκροτήσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Αυτούς που χρειάζεται η ομάδα, με την απαιτούμενη ποιότητα για να έχουμε ένα δυνατό σύνολο».

-Για τον Μαλεκκίδη: «Είναι από τους ποδοσφαιριστές που κάθε ομάδα θα ήθελε στο ρόστερ της. Με το πάθος του παρασύρει όλη την ομάδα».

-Για τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής: «Οι εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Γίνεται μία πολύ σοβαρή μελέτη για τον τρόπο επιλογής των ποδοσφαιριστών, ανάλογα με τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε να παίζουμε τη νέα σεζόν με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή μας. Θέλουμε να προσθέσουμε ταχύτητα, μαζί με την ποιότητα του κάθε ποδοσφαιριστή».

-Αν θα αυξηθεί ο προϋπολογισμός: «Όχι, θα είναι σίγουρα μειωμένος. Ήταν αρκετά ψηλός πέρυσι. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έρθουν ποδοσφαιριστές κατώτερης ποιότητας. Τα λεφτά δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό ίσως να μην πάρουμε 17 ξένους αλλά λιγότερους με μεγαλύτερη ποιότητα».

-Για την επιλογή του Αντριάν Γκούλα: «Ο συγκεκριμένος προπονητής ήταν μια από τις επιλογές μας τον περασμένο Δεκέμβριο. Για διάφορους λόγους δεν επετεύχθη τότε συμφωνία. Θεωρούμε ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής, απ’ εκεί και πέρα όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα».

-Για το αγωνιστικό πλάνο: «Η ομάδα θα αγωνίζεται πλέον με ένα συγκεκριμένο στυλ ποδοσφαίρου. Αυτό αποφασίσαμε με το τέλος της περσινής σεζόν. Ο κάθε προπονητής θα προσαρμόζεται στο δικό μας πλάνο. Ο τεχνικός διευθυντής μας, έχει κάνει ένα συγκεκριμένο πλάνο που μας βρίσκει σύμφωνους. Θεωρούμε ότι με σκληρή δουλειά θα είμαστε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα».

-Για τους στόχους: «Δεν μπορούν να είναι άλλοι από το να πρωταγωνιστήσουμε».

-Για την πορεία του προγραμματισμού: «Έχουμε πολλά ανοικτά μέτωπα, σίγουρα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Ξεκινάμε προετοιμασία την ερχόμενη Δευτέρα».

Comments
To Top