ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξέσπασμα με 4αρα στην ΑΕΛ

Η ομάδα μας έριξε 4αρα στην ΑΕΛ και πήρε ακόμα ένα ντέρμπι της πόλης φέτος. Δύο γκολ ο Μάρκες, ένα ο Μπακενγκά και ένα ο Άδωνη τα γκολ για τον ΘΡΥΛΟ.

Ο αγώνας:

Στο πρώτο μέρος, ο Απόλλωνας εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της αντιπάλου και την αποτελεσματικότητα του και σημείωσε τρία γκολ. Δύο με τον Πέδρο Μάρκες στο ξεκίνημα και στο τέλος του πρώτου 45λεπτου, αλλά κι ένα με τον Μπακένγκα στο 38΄.

Από την άλλη, η ΑΕΛ ήταν άστοχη στις ευκαιρίες που βρήκε, αλλά και ο Λέουβενμπεργκ δήλωσε παρών όποτε χρειάστηκε. Παράλληλα, τιμωρήθηκε» επίσης από τον αντίπαλο για τα «παιδικά» λάθη στην άμυνά της.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο μέρος και με τα πάντα να έχουν ουσιαστικά κριθεί ο ρυθμός του αγώνα έπεσε.

Παρά ταύτα, η ομάδα του Ματσίν… άγγιξε και το 4-0 στο 60΄, όμως η κεφαλιά του Μπακένγκα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ανέστη.

Κάτι που εν τέλικα πέτυχε δέκα λεπτά αργότερα με τον Ζαχαρία Άδωνη, ο οποίος έκανε τέσσερα τα γκολ της ομάδας του, με τον Μίντσεφ στο 84΄ να μειώνει σε 4-1 και να διαμορφώνει το τελικό σκορ. 

ΑΠΟΛΛΩΝ: Λέουβενμπεργκ, Εκπολό (79΄ Σάντος), Άδωνη, Πεμπερνές, Πέρετζ, Μαλεκκίδης (59΄ Γιούρτσεβιτς), Σπόλιαριτς (72΄ Κοστάκε), Αρτεάν, Παναγιώτου, Μάρκες (72΄ Ποντικός), Μπακένγκα (79΄ Κλέιν).

Στον πάγκο: Λοΐζου, Δημητρίου, Σιέλβικ, Σάντος, Σαγάλ, Ποντικός, Γιούρτσεβιτς, Κυριάκου, Νταρίκουα, Κοστάκε, Κλέιν, Σοφοκλέους.

ΑΕΛ: Ανέστης, Φραντζής (72΄ Μαρς), Μεντόγεβιτς, Ανδρέου (46΄ Κα), Παπαφώτης, Σρνιτς, Μορέιρα, Τσούκα (72΄ Σιλβέστρος), Μακρής, Θεμιστοκλέους (46΄ Μίντσεφ), Τζάλμα (72΄ Νεοφύτου).

Στον πάγκο: Ολιβέιρα, Κυριάκου, Μαρς, Σιλβέστρος, Μόρσαϊ, Μίντσεφ, Ζαχαρία, Νεοφύτου, Κανό, Σεργίου, Κα, Γενεθλίου.

Κίτρινες Κάρτες: Μαλεκκίδης, Παναγιώτου, Πέρετζ – Σρνιτς, Μαρς.

Comments
To Top