ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα στην Πάφο όμως γυρίζει στο σπίτι μας!

Η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 2-1 στον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου κόντρα στην Πάφο και η υπόθεση πρόκριση θα κριθεί στην έδρα μας σε μία εβδομάδα.

Ο αγώνας:

Στο πρώτο μέρος υπήρξε διάθεση κι από τις δύο ομάδες για να πετύχουν κάτι καλό και να… αιφνιδιάσουν τον αντίπαλό τους, όμως μέχρι και το 28΄ δεν καταγράφηκε κάποια αξιόλογη φάση.

Σ’ εκείνο το χρονικό σημείο, η Πάφος κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ασύλληπτο σουτ του Πέπε, λίγο έξω από την περιοχή, και να πάρει προβάδισμα στο παιχνίδι.

Ο Απόλλωνας, ωστόσο, δεν πτοήθηκε και μετά από ωραία ενέργεια του Μάρκες, ο Πορτογάλος βρήκε τον Μαλεκκίδη, που με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 34΄, διαμορφώνοντας παράλληλα το σκορ του πρώτου μέρους.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, ο ρυθμός… έπεσε ακόμα περισσότερο, όμως η Πάφος είχε καταφέρει να βρει μία καλή στιγμή στο 53΄, όταν το σουτ του Ζάιρο μέσα από την περιοχή «έφυγε» έξω.

Close X

Απ’ εκεί και πέρα, δεν είχε καταγραφεί κάποια άλλη καλή φάση μέχρι και το 85΄.

Σ’ εκείνο το σημείο και μετά από εκτέλεση κόρνερ της Πάφου, η μπάλα κατέληξε στο Μάριο Δημητρίου, που με σουτ με το αριστερό πόδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λέουβενμπεργκ, κάνοντας το 2-1, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό σκορ.

ΠΑΦΟΣ: Ίβουσιτς, Κβίντα, Γκολντάρ, Ζάιρο, Μπότσκαϊ, Ρους (69΄ Δημητρίου), Κοντρέρας (46΄ Ναμ), Τάνκοβιτς (69΄ Ζάζα), Ντράγκομιρ, Βαλακάρι (46΄ Μπρούνο), Πέπε.

Στον πάγκο: Γιοσίποβιτς, Μπρούνο, Κανέ, Δημητρίου, Αμπντουσαλάμοφ, Ζάζα, Μιχαήλ, Ναμ, Νταλίνια.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Λέουβενμπεργκ, Εκπολό, Νταρίκουα, Γιούρτσεβιτς, Σάντος, Μαλεκκίδης (46΄ Κοστάκε), Παναγιώτου (70΄ Πεμπερνές), Κολ (83΄ Αρτεάν), Κυριάκου (83΄ Μπακένγκα), Πέρετζ (59΄ Σπόλιαριτς), Μάρκες.

Στον πάγκο: Λοΐζου, Δημητρίου, Σιέλβικ, Άδωνη, Πεμπερνές, Σαγάλ, Ποντικός, Σπόλιαριτς, Αρτεάν, Βαλμπουενά, Κοστάκε, Μπακένγκα.

Κίτρινες Κάρτες: Κολ, Πέρετζ, Παναγιώτου, Νταρίκουα, Κοστάκε, Πεμπερνές.

Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης»
Διαιτητής: Petrescu Radu–Marian
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
4ος Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
VAR: Hategan Ovidiu–Alin
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

Comments
To Top