ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα μηδέν στη Πάφο

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στην Πάφο μεταξύ Καρμιώτισσας και Απόλλωνας για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, αρκετές οι επιθετικές προσπάθειες από τις δύο ομάδες, όχι όμως τόσο πολλές οι καλές ευκαιρίες.Ενδεικτικό ότι η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με ένα εκπληκτικό γυριστό του Πειμπέρνς, με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Ότι προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν πολύ… απειλητικό, με τα σουτ από τους παίκτες των δύο ομάδων να είναι είτε αρκετά άστοχα είτε απευθείας στους αντίπαλους τερματοφύλακες, με τον Απόλλωνα όμως να ήταν περισσότερο στην επίθεση.

Στην επανάληψη η Καρμιώτισσα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 50’ είχε σπουδαία φάση, με τον Ματθαίου από πολύ καλό σημείο να κάνει το σουτ αλλά να απομακρύνει σωτήρια με προβολή ο Νταρίκουα.Στο 67’ είχαμε μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους, με τον Χαραλάμπους μέσα από την περιοχή να κάνει ένα εξαιρετικό σουτ, αλλά να βγάζει ο Λέουβενμπεργκ.

Μία κεφαλιά του Άδωνη από εξαιρετικό σημείο στο 82’ μετά από εκτέλεση φάουλ βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ στα λεπτά που έμειναν μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε το οτιδήποτε.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Σπόλιαριτς, Γκραντινάρου, Μαλόνε, Πάβλοβετς (42’ Αγγελή), Κοβάσεβιτς, Νεοφύτου, Τσουκαλάς, Θεοδώρου, Χαραλάμπους (82’ Παντελή), Ντούμπια, Ψύχας (46’ Ματθαίου).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Λέουβενμπεργκ, Νταρίκουα, Άδωνη, Πειμπέρνς, Γιούρτσεβιτς, Σπόλιαριτς (66’ Σαγάλ), Χάμπος, Κολ (82’ Ποντικός), Κοστάκε (46’ Φιλιώτης), Μπακενγκά (66’ Αρτεάν), Κρμέντσικ (72’ Βαλμπουενά).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαλόνε, Ντούμπια, Νεοφύτου / Γιούρτσεβιτς, Άδωνη, Βαλμπουενά

Comments
To Top