ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΣΑΝΤΟΣ: «Ήρθα στον Απόλλωνα για να κατακτήσω τίτλους – Οι φίλοι του Απόλλωνα είναι γνωστοί για το πάθος τους»

Στο match program του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Μπρουνο Σάντος και έδωσε το σύνθημα για πρόκριση.

Αναλυτικά:

Βρίσκεσαι στην ομάδα εδώ και ενάμιση μήνα. Αισθάνεσαι ότι προσαρμόστηκες πλήρως;

Κάθε μέρα που περνά είμαι και πολύ καλύτερα. Αισθάνομαι ότι η φυσική κατάσταση μου είναι πολύ καλύτερη από τότε που ήρθα και είμαι πανέτοιμος να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Δυστυχώς αυτό που συνέβη με τον ώμο μου με πήρε λίγο πίσω και είναι κάτι για το οποίο δεν μπορώ να κάνω κάτι αλλά έγινε, πρέπει να προχωρήσουμε με τα δεδομένα που έχουμε.

Επέστρεψες στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα μετά από ένα χρόνο. Επηρέασε την απόφασή σου το γεγονός ότι αγωνίστηκες στην ΑΕΛ στο παρελθόν;

Δεν με επηρέασε καθόλου. Πρέπει να αντιληφθείτε ότι το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό και εγώ πρέπει να κάνω ότι καλύτερο για να μεγαλώσω την οικογένεια μου. Αυτό μπορώ να κάνω, είμαι ποδοσφαιριστής και από αυτό βγάζω χρήματα. Ούτε όταν αγωνίστηκα εναντίον της ΑΕΛ επηρεάστηκα, έχω αρκετούς φίλους εκεί, με τους οποίους αν είδατε τις εικόνες αγκαλιαστήκαμε και μιλήσαμε. Πρόκειται για ποδόσφαιρο και όχι πόλεμο. Σήμερα βρίσκομαι στον Απόλλωνα για να δίνω των καλύτερο μου εαυτό, έχω προσωπικούς στόχους αλλά και στόχους με την ομάδα γενικότερα. Ήρθα στον Απόλλωνα για να κατακτήσω τίτλους. Γνωρίζω πως είναι δύσκολο φέτος, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Κάθε μέρα και ακόμη πιο σκληρά για να φέρουμε επιτυχίες.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κομβικό παιχνίδι που αν το κερδίσουμε θα φτάσουμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και ένα βήμα πριν τον τελικό…

Εργαστήκαμε πολύ δυνατά τις τελευταίες ημέρες έτσι ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε τον αποψινό αγώνα. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα και αυτό το δείχνει η πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και τα τελευταία χρόνια. Από την πλευρά μας έχουμε κι εμείς τα δικά μας όπλα και θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το κύπελλο είναι το μόνο που μας έχει απομείνει σήμερα και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος.

Αναμένεται γεμάτο το γήπεδο απόψε. Τι θα ήθελες να ζητήσεις από τους οπαδούς της ομάδας μας;

Είναι εξαιρετικά σημαντικό το ότι θα έχουμε τους οπαδούς στο πλευρό μας και πιστεύω ότι θα βρίσκονται εδώ για να μας βοηθήσουν και να φωνάξουν για εμάς. Είναι γνωστοί για το πάθος τους και την αγάπη τους για τον σύλλογο. Τους θέλουμε δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο απόψε, όπως έκαναν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Comments
To Top