ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΙΝΝΗΣ: «Παιχνίδι της χρονιάς με ΑΕΛ – Τυχεροί που έχουμε τον κ.Ματσίν»

Ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νιλοκάου.

Όσα ανέφερε:

Για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ: «Σίγουρα ήταν μια σημαντική νίκη. Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Η ομάδα έχει δείξει πολλά σημεία βελτίωσης. Έχουμε κάποιες μικρές ελπίδες για την εξάδα και θα τις κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Εξαργυρώσαμε την καλή μας παρουσία με την ΑΕΚ, κάτι που δεν καταφέραμε στα προηγούμενα παιχνίδια».

– Advertisement –

Για τη δυσκολία της ομάδας να κερδίσει μέσα στην έδρα της: «Αυτό δυστυχώς είναι λυπηρό. Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Αν μπορέσουμε και εκμεταλλευτούμε αυτό τον παράγοντα τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά».

Για το ότι η ομάδα αδικείται από την βαθμολογική της θέση: «Έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας. Θα μπορούσαμε να είμαστε σε καλύτερη βαθμολογική θέση και να διεκδικούμε περισσότερα. Η ομάδα έδειξε ότι ακόμα και όταν δεν είναι στα καλά της, μπορεί να διεκδικήσει πράγματά».

– Advertisement –

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση την Τετάρτη: «Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες για εξάδα. Έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές με πρόβλημα αλλά και το Σάββατο είχαμε και τα καταφέραμε».

Για Σαγάλ και Μάρκες που συμπλήρωσαν κάρτες: «Πάντα το επόμενο ματς είναι το πιο σημαντικό. Άρα θα είναι μαζί μας».

Για τον ορισμό του Απόλλων-ΑΕΛ: «Θεωρώ ότι θα πρέπει να περάσουν οι 8 μέρες από την τελευταία απόφαση η οποία είναι εφέσιμη. Οπόταν πρέπει να περιμένουμε μέχρι το επόμενο Σάββατο για να δει η ΚΟΠ αν κάποια από τις δυο ομάδες θα προβεί σε έφεση».

Για τον «τελικό» στο Κύπελλο με την συμπολίτισσα: «Είναι το παιχνίδι της χρονιάς για εμάς. Θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δυστυχώς θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο. Έπρεπε να είναι γιορτή για την Λεμεσό».

– Advertisement –

Για τον Πάμπλο Ματσίν: «Θεωρώ ότι είναι ένας προπονητής με μεγάλες περγαμηνές και η δουλειά του άρχισε να φαίνεται. Πόσο μάλλον με ένα ρόστερ που δεν επέλεξε ο ίδιος. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε μαζί μας. Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς».

Comments
To Top