ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άδικη και σκληρή ήττα κόντρα στην Ομόνοια

Η ομάδα μας ηττήθηκε με 1-2 από την Ομόνοια και έμεινε 8 βαθμούς μακριά από την εξάδα. Πάλεψε μέχρι και το τελευταίο λεπτό για την νίκη όμως στο 90+5 η Ομόνοια βρήκε γκολ και στέρησε τις ελπίδες.

Στο ξεκίνημα του αγώνα η Ομόνοια μπήκε καλύτερα καθώς μόλις το 5ο λεπτό ο Λέζιακς έκανε το δυνατό σουτ αλλά ο Δημητρίου έδιωξε σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι μετά την εκτέλεση κόρνερ άνοιξαν το σκορ μετ ον Λέζιακς καθώς οι αμυντικού του Απόλλωνα έκαναν τραγικά μαρκαρίσματα.

Advertisement

Στο 15ο λεπτό ο Απόλλωνας προσπάθησε να ισοφαρίσει με τον Μπακένγκα να κάνει το σουτ έξω απο την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία του Φαμπιάνο.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο και στο 25ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι μετά από άστοχη έξοδο του Φαμπιάνο που κτύπησε τον Μάρκες. Ο Βαλμπουενά ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Βραζιλιάνος έδιωξε εντυπωσιακά.

Η πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο έγινε στο 53ο λεπτό με τον Μπέζους να εκτελεί απευθείας το φάουλ αλλά ο Δημητρίου έδιωξε.

Το συγκρότημα του Ματσίν στο 57ο λεπτό έχασε καλή ευκαιρία με τον Μάρκες να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω. Στο 68ο λεπτό ο Απόλλωνας έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία μετά από γύρισμα του Μπακένγκα στον Πέρετζ ο οποίος από την μικρή περιοχή δεν βρήκε στόχο.

Ο Απόλλωνας τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 86΄ μετά από ωραία κεφαλιά του Σαγκάλ ωστόσο στα επόμενα λεπτά η πίεση δεν έφερε το πολυπόθητο τρίποντο για τους γηπεδούχους.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Δημητρίου, Εκπολό, Πεϊμπέρνς (58′ Πέρετζ), Μαλεκκίδης, Χάμπος (84′ Κρμέντσικ), Αρτεάν, Νταρίκουα, Βαλμπουενά, Μάρκες, Κολ (71′ Σαγκάλ), Μπαγκέγκα (71′ Σάντος)

Comments
To Top