ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εύκολη νίκη στην Περιστερώνα και -4 από την εξάδα

Η ομάδα μας πήρε σημαντική νίκη κόντρα στη Δόξα με 0-3 στη Περιστερώνα και μείωσε σε 4 βαθμούς την διαφορά από την πρώτη εξάδα.

Ο αγώνας:

Χωρίς να δώσει ελπίδες της Δόξας ο Απόλλωνας μπήκε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα δείχνοντας ‘ πως ήθελε να σκοράρει και να τελειώσει το παιχνίδι. Ο Μαλεκκίδης στο 17 της αναμέτρησης κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του και να απλοποιήσει κατά πολύ τα δεδομένα για τον Απόλλωνα. Ο Κύπριος αμυντικός των «γαλάζιων» της Λεμεσού με δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Αντωνίου για το δεύτερο του τέρμα μέσα στη χρονιά. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ο Βαλμπουενά έκανε το δικό του σόου με ένα φοβερό τέρμα εκτός περιοχής.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με τέρμα για τον Απόλλωνα όπου κλείδωσε τη νίκη για τον Απόλλωνα, δίνοντας έτσι και την ευκαιρία στον Ματσίν να δώσει ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Ο Μπαγκενγκά με δυνατό πλασέ νίκησε για Τρίτη φορά τον Αντωνίου κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Απόλλων: Λέουβενμπεργκ, Εκπολό, Σέλβικ, Πέρετζ, Μαλεκκίδης (Άδωνη 61’), Νταρίκουα, Βαλμπουενά (Αρτεάν 46’), Φιλιώτης, Μάρκες( Ποντικός 46’), Κολ (Πεϊμπέρνς 72’), Μπακένγκα (Σοφοκλέους 77’).

Στον πάγκο οι Λοΐζου, Δημητρίου, Άδωνη, Πεϊμπέρνς, Ποντικός, Αρτεάν, Σοφοκλέους.

Comments
To Top