ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΘΡΙΛΕΡ και τρίποντο με λυτρωτή τον Πέρετζ!

Η ομάδα μας έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Καρμιώτισσας με σκορ 3-4 με τον Πέρετζ να σκοράρει στο 90+5 το νικητήριο.

O αγώνας:

Ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Σαγκάλ βρήκε με το κεφάλι τον Αμπτουραχίμι, ο οποίος με δυνατό σουτ εντός περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. 

Ακολούθησαν δύο σουτ, με τους Μάρκες και Ντούμπια, τα οποία δεν απείλησαν ουσιαστικά. Μεγαλύτερη απειλή, ήταν το μακρινό σουτ του Βαλμπουενά στο 20ο λεπτό που ανάγκασε τον Ανέστη σε δύσκολη απόκρουση. 

Η καλύτερη στιγμή για την Καρμιώτισσα, ήρθε στο 28ο λεπτό με το πλασέ του Φουρ από πολύ καλή θέση να περνά λίγο έξω. 

Στο 37ο λεπτό, ο Απόλλωνας κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του. Ο Σαγκάλ έδωσε στον Μάρκες ο οποίος με ωραίο πλασέ από το ύψος της αντίπαλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Καρμιώτισσας για το 0-2. 

Αυτό το προβάδισμα, δεν κράτησε αρκετά για τον Απόλλωνα καθώς δύο λεπτά μετά, η Καρμιώτισσα μείωσε το σκορ. Ο Ντούμπια με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής, νίκησε τον Λέουβενμπεργκ για το 1-2, που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου. 

Πάντως, πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, έγιναν δύο σουτ, ένα για κάθε ομάδα (Μάρκες και Νεοφούτου) χωρίς να αλλάξει κάτι. 

Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κατσαντώνης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-2. Ο Λέουβενμπεργκ έκανε σπουδαία απόκρουση στο πλασέ του Κύπριου επιθετικού. Στο 48ο λεπτό, απάντησε ο Απόλλωνας, όμως ήταν σειρά του Ανέστη να αποκρούσει, την κεφαλιά του Μαλεκκίδη. 

Η Καρμιώτισσα προσπάθησε καια στην συνέχεια να ισοφαρίσει και στο 65ο λεπτό έφτιαξε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία. Ο Ντούμπια έκανε το σουτ όμως ο Μαλεκκίδης έπεσε και έδιωξε την μπάλα που είχε πορεία προς τα δίχτυα. 

Τελικά, ο Απόλλωνας ήταν η ομάδα που πέτυχε το επόμενο τέρμα στο 73ο λεπτό. Ο Μαλεκκίδης έγινε κάτοχος της μπάλας εντός περιοχής και με πλασέ, την έστειλε στα δίχτυα για το 1-3. 

Η Καρμιώτισσα, όμως, δεν τα παράτησε και στην συνέχεια πέτυχε δύο γκολ. Στο 84ο λεπτό ο Ντούμπια μείωσε σε 2-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ενώ στο 87ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση. Ο Κατσαντώνης έδωσε στον Ρόσι ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να σκοράρει και να ισοφαρίσει σε 3-3. 

Τελικά, την τελευταία λέξη την είπε ο Πέτετζ για τον Απόλλωνα. Ο Κρμέντσικ από πλάγια έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Πέρετζ από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τέταρτο τέρμα των γαλάζιων της Λεμεσού. 

Απόλλωνας: Λέουβενμπεργκ, Εκπολό, Μπεσάρτ (66′ Τέκιε), Μαλεκκίδης, Σαγκάλ (66′ Βάργκα), Χάμπος (77′ Σπόλιαριτς), Νταρίκουα, Βαλμπουενά (84′ Κρμέντσικ), Φιλιώτης, Μάρκες (84′ Πέρες), Κολ.

Comments
To Top