ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσκεψη στο Πρότυπο Κέντρο Ημέρας “Απόστολος Λουκάς” και δώρο επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Απόλλωνα Λεμεσού, η ομάδα μας σε συνεργασία με έναν εκ των επίσημων χορηγών, την Εταιρεία GVD Markets, δώρισαν ένα επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι στο Πρότυπο Κέντρο Ημέρας “Απόστολος Λουκάς” στη Λεμεσό.

Αντιπροσωπεία της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ αποτελούμενη από την υπεύθυνη μάρκετινγκ κ. Κούλλα Σταυρινίδου και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών συνόδεψαν τον Γενικό Διευθυντή της GVD Markets, κ. Γιάννης Παπαχαραλάμπους, το πρωί της Τρίτης (19/12) στο Πρότυπο κέντρο Ημέρας και παρέδωσαν το ποδοσφαιράκι.

Εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος με επικεφαλής τον κ. Σωκράτη Σωκράτους, έδωσαν το παρών τους οι ποδοσφαιριστές Ντανίλο Σπόλιαριτς, Έλιελ Πέρετζ, Πέτερ Λέουβενμπεργκ, Γιόργκεν Σιέλβικ και Τένταϊ Νταρίκουα οι οποίοι χάρισαν χαμόγελα και τεράστια χαρά στα μικρά παιδιά όταν τους αντίκρυσαν.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και τα παιδιά του κέντρου έγιναν ένα και πέρασαν ευχάριστα ένα όμορφο πρωινό.

Ο Απόλλωνας διαχρονικά βρίσκεται στο πλάι του Πρότυπου Κέντρου Ημέρας “Απόστολος Λουκάς” ενισχύοντας τις προσπάθειες τους σε ότι αφορά την ευημερία μικρών παιδιών.

Comments
To Top